Johnny D

Just nu önskar jag att dygnet hade mer än 24 timmar. Är så jävla mycket grejer som jag vill/borde/måste göra idag.
Måste verkligen hinna plugga. A lot. Men motivationen är rådålig idag, det känns redan nu fastän jag inte ens börjat (kanske är det det som är det största tecknet). Och så vill jag väldigt gärna ut och springa. Är sjukt sugen. Och så har jag lovat mamma att hjälpa henne att baka lussekatter. Och så kommer mormor & morfar hit och fikar. Samtidigt vill jag kolla klart på Public enemies*, börja kolla på A clockwork orange och ladda ner senaste Weeds. Fick världens Weeds-sug (hade kunnat vara en rolig alternativ tolkning) av någon anledning. HUR snygg är inte Silas? Vill se The office också. Och repriserna av veckans Vem vet mest? Ja, ni ser. Den här dagen kommer bli rolig. Undrar om jag ens kommer hinna med något av ovanstående. Blir det något så blir det väl fika med mormor & morfar. Fika är jag bra på.



* Har länge grubblat på vem som är min absoluta favoritskådespelare. Manlig alltså. Har tänkt att det kanske är Brad Pitt eller Edward Norton. Kanske Jack Nicholson. Men nu har jag kommit fram till att det är Johnny Depp. Helt klart. Hur bra är han inte i Charlie and the chocolate factory? Edward scissorhands? Fear and loathing in Las Vegas? Gilbert Grape? Och så vidare, och så vidare. Man gillar ju tillochmed Pirates of the caribbean på grund av honom.
Att han sen är den snyggaste jag vet, är ju ett plus.



I will

Jag tror jag ska börja med nätdejting eller något sånt. Tror jag behöver det.
Idag är jag bakis och vill mest lägga mig i sängen. Men har bäddat den så fint så vill inte förstöra.

Min favoritklänning har numera fått plats på min vägg. Ser fint ut. Och vet ni vad? Pappa ska köpa en såndär klädställning till mig. Min DRÖM. Även om det säkert är så opraktiskt som folk säger så vill jag ha en. Just nu hänger alla klänningar som jag använder på mina garderobsdörrar. Härligt för att man kan se dem hela tiden, men oskönt för att de har en tendens att ramla ner när jag öppnar garderoberna.

Men äh, kan inte sitta och deppa över min bakfylla, min vikt och min civilstatus.
Nu hoppar jag in i duschen istället och följer med Pappa till Max (min bror alltså, inte restaurangen, men hade kanske varit mer värt?) och fikar.

Peace!




Gick in på min blandade bilder-mapp och valde en random, blundandes.
Det här är sommaren 2008, på bryggan som synes. Fan vad jag saknar att använda den där jackan.
Men kom inte på ett enda tillfälle jag kunde använda den, den här sommaren. Bättre lycka nästa år!
(För lång bildtext, I'm aware)


Thank god it's friday? Eller?

Man inser hur mycket stress och press man är under när man inte kan slappna av en fredageftermiddag. Oavsett hur mycket jag har haft i skolan (i gymnasiet och tidigare universitetskurser) så har jag alltid kunna skjuta ifrån mig allt när fredagen har anlänt. Fredagarna har alltid varit frizonen (om det inte varit två dagar till tentan möjligtvis). Men nu går det inte längre. Även fast jag redan tidigare bestämt mig för att inte plugga idag, eftersom jag faktiskt pluggat någonting varje dag i två-tre veckor (med undantag för några bakisdagar) så sitter jag med en konstant ångest som säger att jag borde plugga. Att det inte är okej att slösa bort "ledig" tid på att göra ingenting.

Så vad gjorde jag? Jo, klart att jag lyssnade på ångesten och gjorde duggan två gånger och nu har jag suttit och repeterat muskler och ben på latin. Men nu ger jag upp. Borde egentligen rita hjärnans alla delar och lära mig dem. Men nej. Vill i n t e. Det lustiga är att jag satt och pluggade hos en kompis hela dagen igår, vi hann inte med hjärnans delar så vi sköt upp det till helgen. När jag kom hem på kvällen (efter att ha fikat till sjutiden) kunde jag inte göra annat än att sätta mig och börja med att rita upp hjärnstammen. Trots att jag var sjukt trött och ville gå och kolla på tv. DÅ vet man att man har blivit pluggskadad. Är så rädd att jag i den stund jag publicerar det här inlägget kommer ta upp böckerna och börja rita storhjärnan och lillhjärnan. Ska försöka fighta det. Måste!


Mindfuck

Jag har idag insett att om man verkligen verkligen inte vill tänka på någonting, så är det omöjligt. Att försöka skjuta ifrån sig något är precis raka motsatsen.
Oschyst hjärna.

Oh, it was only wishful thinking

Hade en förjävlig kväll på jobbet idag. Mådde illa, hade ont i magen och kände mig helt yrslig. Som om det inte vore nog så hade vi skitmycket att göra och jag fick små rage outbursts mest hela tiden. Men sen så fick jag göra det som är det finaste med att vara vuxen (typ), nämligen äta snickers och dricka cola till middag. Om man skulle sammanfatta mitt intag av mat baserat på kostcirkeln idag så skulle jag ligga på noll. Har alltså ätit den middagen plus två mackor och yoghurt till lunch. Och kaffe till frulle. Det känns att man lever nu, det vill jag lova. Känner mig sockerhög men ändå helt död.

Nu ska jag kolla på Hell's kitchen (som jag längtat) och förhoppningsvis Gossip girl. Gjorde ett litet snedsteg och glömde bort att ladda ner det tidigare idag, så hoppas på att mitt internet helt plötsligt gör en helomvändning och börjar ladda ner saker assnabbt. Troligt.

Oh, it was only wishful thinking

Hade en förjävlig kväll på jobbet idag. Mådde illa, hade ont i magen och kände mig helt yrslig. Som om det inte vore nog så hade vi skitmycket att göra och jag fick små rage outbursts mest hela tiden. Men sen så fick jag göra det som är det finaste med att vara vuxen (typ), nämligen äta snickers och dricka cola till middag. Om man skulle sammanfatta mitt intag av mat baserat på kostcirkeln idag så skulle jag ligga på noll. Har alltså ätit den middagen plus två mackor och yoghurt till lunch. Och kaffe till frulle. Det känns att man lever nu, det vill jag lova. Känner mig sockerhög men ändå helt död.

Nu ska jag kolla på Hell's kitchen (som jag längtat) och förhoppningsvis Gossip girl. Gjorde ett litet snedsteg och glömde bort att ladda ner det tidigare idag, så hoppas på att mitt internet helt plötsligt gör en helomvändning och börjar ladda ner saker assnabbt. Troligt.

Dienstag 241109

Fick godkänt på min första tenta, omvårdnadstentan dvs. Skulle vilja skryta om min eminenta poängskörd också, men det orkar jag inte. Ett G är ju ett G, så att säga. Känner mig ändå fruktansvärt otaggad på livet. Har ätit yoghurt och mackor till lunch. Mår illa. Ska snart iväg och jobba. Trist. Ska försöka hinna göra lite instuderingsfrågor på en timme men jag gissar på att jag inte kommer ha hunnit börja innan den timmen är slut. Motivationen är inte på topp nu. Önskar att jag fick en monday funday fast på en tisdag. Skulle bara vilja strunta i allt.
Mycket skulle vilja i det här inlägget. Det heter ich möchte på tyska. Fan vad jag saknar att plugga tyska.
Det är synd om mig jada jada jada.


FML

Råkade precis radera allt jag hade skrivit. Men det var helt uselt och beklagande ändå.
Känner mig så dum och nere idag. Så jag går och lägger mig nu. Hade tänkt kolla på Gladiator men insåg att jag inte har kanal 9 på mitt rum. Och så vet jag inte hur man gör en kanalsökning heller. Ga-ah.
Det får bli 2 x The office och sen ska jag sova bort mina sorger.

Guten nacht

Lelove

Dubblismoralis

"hur man blir en stark tjej som klarar allt och dessa tips vill jag dela med mig av för att hjälpa andra tjejer att stå upp för sig själva."

Haha. Skrev inte BB något helt annat för någon dag sen? En liten reflektion bara.

Scheisse

Två utgångar i rad gör minst sagt sitt. Är så jävla sliten. Men det var det värt. Fast mest är det icke-pluggandet som gnager. Har inte öppnat en bok på hela helgen. Måste börja läsa imorgon, som om det kommer hända. Är inte alls motiverad just nu. Men vem är det? Jag måste börja träna också. Kul det här med måsten.
Men något positivt är att jag äntligen ska få komma till en hudläkare imorgon. Har väntat i tre månader. Japp, tre månader är så lång tid det tar att få sina eksem undersökta. Love it.

Och så har jag ett dilemma. Kolla på Bridget Jones eller fortsätta kolla på Vem kan slå? Bridget Jones vill jag kolla på bara för Mark Darcy. Så-å snygg. Men samtidigt vill jag fortsätta kolla på Filip och Fredrik. Tough one. Borde kanske sova istället.

Förvirrat, tråkigt inlägg.
Auf wiedersehen.


La Dispute

Gör inte Yann Tiersen den bästa pianomusik som finns? Blev först helt fast efter Amelie från Montmartre. Sen såg jag Goodbye Lenin! för ett par år sedan och blev ännu mer fast. Ska lätt spela det på mitt bröllop. Hade ju iochförsig tänkt att gifta mig borgerligt (om jag någon gång gifter mig), men ändå. Kanske funkar ändå.

Hade tänkt vara ordentlig ikväll, men efter en öl på After school på ÖG blev jag plötsligt helt taggad. Hursomhelst så kommer Carro hit. Idol och vin. Och så har jag tvingat pappa att köpa lantchips. Sen får vi se vad som händer. Varför skriver jag sånthär? Som om någon faktiskt bryr sig om vad jag ska göra ikväll. Men utfyllnad, ni vet. Finns inte så mycket annat än vin och chips som pågår i mitt huvud nu ändå. Är fruktansvärt hungrig kom jag på i skrivande stund. Måste försöka hitta någon mat. I bästa fall hittar jag kanske en macka.


BB strikes again

Blondinbella slutar aldrig att fördumma sig själv. Vi vet ju alla att hon har ändrat sig och börjat köra med något som ska liknas en mogen approach. Hon ger tips om självkänsla och säger att man ska älska sig själv. Och att tjejer är starka. Att man kan klara sig själv och tro på sig själv. Jada jada jada.
Idag verkar hon ha glömt bort det där med att "tjejer kan". Jag citerar:
"Jag kom på mig själv börja gråta för att jag inte förstod hur min nya Iphone fungerade. Då kikade jag i min kalender och såg att det är PMS-dags, härligt .. Vad svaga vi tjejer måste vara eftersom vi blir så himla påverkade av alla hormoner."

Behöver jag säga mer? Nä, tänkte väl det. Eller jo, kanske. Idiot!



Helt vanligt

Var ganska ordentlig och gick hem vid tolvtiden igår. I spöregn. Som alltid den här tiden på året.
Imorse gick jag upp sju för att gå till tandläkaren på något som jag trodde skulle vara ett riktigt tandläkarbesök. Det vill säga att tandläkaren skulle laga min gamla fyllning. Men nej, det var bara någon form av konsultation. Tandläkaren fastställde att det behövdes en lagning, sen gav hon mig en ny tid. Idioti! Nu har jag två tandläkartider på en och samma vecka då jag ska till tandhygienisten också. Och så har jag fått käkövningar för att jag knappt kan öppna käkarna. Herregud. Det här är inte värdigt!
Men hursomhelst. Sen drog jag till Studentbokhandeln och var helt själv i butiken för att klockan bara var halv tio. Köpte ett anteckningsblock. Drog vidare till Lutis och köpte lunch och cola. Sen drog jag till Jossan och såg slutet av Mammut. Sen pluggade vi ända fram till fyra-tiden. Herre-gud vad jag känner mig duktig och ambitiös trots bakfylla och mensvärk. (Nu har jag å andra sidan ätit varma mackor till middag, bytt om till sweat pants och kollat på Gossip girl och käkat godis, i horisontellt läge)

Men ändå, fortfarande lite duktig?

BLAH

Allt är ganska dåligt just nu. Skolan dödar mig, en kompis är inte en kompis. Och så har jag pms, som sagt. Inte överdrivet bra kombination. Men jag struntar det ikväll. Ska dricka lite öl istället.
Härligt inlägg det här. Ville bara visa att jag lever (om någon undrade!)

Nu drar jag till GH.

Oldies

Idag är en i mängden av dryga dagar som jag helst bara skulle vilja spola över. Sov knappt någonting inatt på grund av diverse incidenter. Och så skola på det. Anatomi & fysiologi-kursen som jag inte förstår något av drar verkligen ner min skolmotivation. Allt har gått från att ha varit råintressant till skit skit  skit. Och så är jag sjukt finnig och min kropp tycks bara lägga på sig mer och mer. Ingen bra dag, med andra ord.
Borde göra massa plugg som att plugga in lite muskler men orkar inte. Vill mycket hellre ligga i sängen och tycka synd om mig själv. And i might aswell do it.






Fuckup

Har major söndagsångest. Vill verkligen inte gå upp klockan sex imorgon. Vill verkligen inte gå i skolan imorgon. Åh. Känner mig nere och trött och grinig. Orkante träffa folk.

Och så har jag en ledig dag den här veckan. Och vet ni vad jag har lyckats med då?
Jo, lägga in en tandläkartid 9.10 nämligen. Japp, jag gjorde det självmant. Inget Klubb Polaroid för mig den här veckan heller alltså.

Tror att jag måste gå och gråta lite.
Det stavas P-M-S.

Rings

Jag har ringar på mig idag! Helt galet. Jag har inte använt en ring sen jag var i sjuårsåldern. Har alltid hävdat att det "inte är min grej" och att jag har för tjocka fingrar. Men idag fick jag ett ryck och snodde åt mig alla mammas snyggaste ringar. Känns bra ändå. Varför har jag inte börjat med ringar tidigare? Vilken förlorad tid.
Fast det känns lite konstigt. Känns som att min stil håller på att förändras. Såg världens världens amanda-klänning på H&M i onsdags. Svart, volanger och rosett. Istället valde jag en lång blus med spetsdetaljer. Allt är visst galet nu.
Men lika glad är jag ändå för snart ska jag fika med mina chicas.


My body is a cage

Har färgat håret idag. Och så gjorde jag frukost till mamma och pappa i morse. Rätt duktig tjej ändå.
Jag borde kanske plugga nu men jag är oehört omotiverad. Fast kanske ska jag plugga in alla muskler och ben på latin ändå. Fick trots allt Mvg i latin två år i rad. Så man är ju rätt skillad, om vi säger så. (Kul).
Men vet ni, jag vill ha skosmycken. Pronto. Men jag vet inte riktigt var man hittar. Vill inte ha med nitar. Utan bara kedjor. Man kanske skulle köpa kedjor själv och fixa. Men var köper man kedjor? Nu ska här googlas. (Inte var man köper kedjor alltså, utan skosmycken).


Hannover

Runt två eller tre kom jag hem idag. Det säger väl ganska mycket om gårdagens utekväll.
Gick ut hårt, med andra ord. Jag är fortfarande hysteriskt bakis. Har spenderat dagen halvt sovandes i soffan. Och så har jag käkat asmycket mat, druckit juice och ätit lantchips.
Hade tänkt kolla på The Hangover nu men jag är för trött för att se något bra så jag ska kolla på det som går på tv istället. Det vill säga Die hard 4, första Beck-filmen och Löftet. Den sistnämnda är tydligen med Sean Penn och Jack Nicholson vilka kan göra vilken skitfilm som helst bra.

Nä, ska ta av mig alla mina tio kilo kläder och hoppa till sängs.
Åh åh åh som jag har saknat min säng.

Guten nacht sieben und acht.

Friday I'm in love (claaaassical*)

Ljuva fredag. Har övertaggat inför den här dagen hela veckan. Började dagen med att få sluta en timme tidigare. Cyklade i iskyla ner på stan. Men jag lyssnade på Arcade fire så det gjorde inte så mycket. Köpte världens finaste skjort/blus-klänning på H&M som jag såg i förrgår och nu inte kunde låta bli. Jag vet, jag hade satt köpstopp på mig själv. Men jag är en sucker för fina kläder och jag tycker att jag kan dissa att köpa busskort. Jag kan gå till skolan. Det är lätt värt det. Sen gick jag till systemet och köpte öl och vin.
Och så har jag lyssnat på P3 populär med Alexander Skarsgård. Hur kan man inte ha ett crush på den människan? Käkat havregrynsgröt har jag gjort också.
Nu är jag helt segdepp som man lätt blir när man har haft en förträfflig dag och sen inser att man inte har något särskilt att göra förrän det är förfest.

Men om några minuter dör datorn så jag gör bäst i att gå och duscha.
Sen blir det nedräkning av timmarna som är kvar tills kvällen.
P to the umped!



* Referens till världens sötaste grabb i This is England. För er som inte förstod.

S som i solidaritet

Det finns något som jag tycker är så himla fint. Det är när en ambulans kommer i full fart med sirenerna på och alla bilar stannar och kör åt sidan. Jag vet ju att det är lag på det och att det finns många som säkert skulle strunta i det om det inte var stadgat i lag. Men jag blir lika rörd varje gång. Allt liksom stannar upp och ambulansen far fram och allt känns så himla mycket amerikansk dålig film och man kan nästa höra hur sekundrarna tickar iväg. Ska de hinna fram eller ska de misslyckas? Allt hänger på om bilarna aktar på sig eller inte. Och så gör dom det! Åh så fint.
Jag vet att det är knäppt. Men tänk på det någon gång när ni ser en ambulans på utryckning. Försök glömma bort att det finns en lag på att köra åt sidan. För just då så kan man få tro att det är ren och skär medmänsklighet och solidariet man ser.


Både igår och idag har jag varit så produktiv att det nästan inte är sant.
Har gjort klart 60 instuderingsfrågor som jag började med igår. Gjorde klart dem direkt efter skolan
idag utan att ens starta datorn. Och nu har jag läst lite om skelettet och muskler men nu orkar jag faktiskt inte mer.
Imorgon ska jag upp klockan sex igen och gå i skolan till tolv sen blir det kanske till att köpa kläder fastän jag inte har råd och sen p to the arty med Carro. Auf wiedersehen und tschüss!


FML

Hade tre timmars föreläsning om cellen idag igen. Idag förstod jag ännu mindre. Som om det ens var möjligt? Tydligen. Kom hem vid halv tolv och åt pestopasta och såg på Project runway. Borde ha börjat med instuderingsfrågor alternativt försökt läsa mer om cellen, men jag fastnade vi denna lilla apparat istället. Laddade precis ner senaste Gossip girl och How i met your mother. Gör lite ont i mig när jag tänker på att jag inte kan kolla på någon av serierna förrän tidigast nio ikväll. Jobbar tills dess nämligen.
GA-AH. Ju mer sällan man jobbar, desto deppigare är det. Och så har min TBC-vaccination börjat göra så sjukt ont. Bara sisådär en månad för sent. FML!*

Nu ska jag dricka kaffe. Kaffe är universalgörande. (Heter det ens så? tänker liksom som ett universal-lim. funkar på många olika grejer. ja, ni fattar) Till exempel så ska jag dricka kaffe av många olika anledningar nu:
1. Jag fryser - kaffe värmer
2. Jag är sjukt sugen på godis - kaffe dämpar sötsug
3. Jag är helt seg och trött - kommentar överflödig
4. Jag har astråkigt - kaffe is a partystarter





förut drack jag kaffe med mjölk. sen fick jag för mig att det var onyttigt.
Och nu avskyr jag kaffe med mjölk. Men det blir fin färg på det, iallafall.




* Ett uttryck som Parisa har lärt mig. Det betyder fuck my life. Sjukt värt.

S

Idag började vi med anatomi & fysiologi. Hade sammanlagt fem timmars föreläsning om cellen. Alltså. Tyckte att det där med celler var svårt i Naturkunskap B. Det här var tusen gånger svårare. Vi var ungefär 130 stycken i föreläsningssalen. Kändes som att tio av dessa förstod någonting. Om ens tio.
Så det var lite av en pers. Dessutom började jag frysa och må dåligt på eftermiddagen så jag fick sitta med jacka och halsduk på som en annan värsting. Frös iochförsig ändå. Så nu befarar jag att svinis är här på riktigt.

Men en bra sak! Vi kommer vara i en och samma sal under ungefär hela den här kursen. Och det är min favoritsal. Den är sjukt stor och så har man asmycket benutrymme. Och så lutar inte bordet mot en. Så man kan ställa kaffemuggen och lägga blocket där utan att de glider ner.
Sen att vi börjar 8.15 varje dag genom hela kursen är ett litet minus. Men ändå.

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på något som går på tv då jag är helt för lat för att ladda hem något bra. Om jag inte bloggar på några dagar har jag förmodligen insjuknat i svinis.
Peppar, peppar.

Epic

Jag börjar 8.15 imorgon. Det om något är bittert. Måste gå upp klockan sex och förmodligen cykla till skolan då jag inte orkat köpt något busskort än. Kan ju gå iochförsig, men från ingenstans så har jag blivit sjukt lat. Det om det. Läggdags snart med andra ord och det om något är bittert. Hatar att gå och lägga mig tidigt på söndagar. Vill liksom suga ut det sista ur helgen. Men! Jag slutar tidigt på tisdag och är ledig på onsdag. Förstår ni? LEDIG! När hände det senast? Kommer att bli episkt.

Men nu fortsätter Vem kan slå Filip och Fredrik och jag stör mig fruktansvärt på att de inte har något frågetecken i titeln (bry, jag vet). Och programmet är för övrigt inte alls kul.

Och! Jag har kommit på en sak. Man ser in till alla mina grannar i huset mitt emot hur lätt som helst. Jag har aldrig tänkt på det. Har tänkt att "ingen ser in i mitt rum" och då bara tänkt på folk nere på gatan, aldrig tänkt på att jag har ett helt hus fullt med folk mittemot. Så nu har förmodligen x antal människor sett mig i underkläder. Eller sett mig ta poserbilder. Och allt såntdär ni vet. ASjobbigt tänker ni kanske, men jag bjuder på den.
(Läs: tänker aldrig dra upp persiennerna igen. Man går inte säker i sitt eget hem längre).


Är det dags för page igen? Vielleicht.




Cry me a riverrrr

Såhär är allt just nu. Men jag försöker hålla humöret uppe med Vem vet mest? och farsdagskakan jag har bakat. As good as it gets.


(Lelove)

Jag tyckte hon sa lönnlöv

Orkar inte att det är söndag. Hade tänkt fika med P men hon var upptagen med grandparentaler. Hade tänkt köpa någon form av farsdagspresent, men om jag ändå inte ska ner och fika så känns det väldigt väldigt betungande att gå ner på stan. Hade tänkt åka till mormor & morfar, men jag är fortfarande förkyld och jävlig. Har ingen vidare lust att sprida smittan vidare till dem. Så nu sitter jag här och precis så söndags-ångestladdad som jag alltid är. Ska kolla på Idolreprisen om en halvtimme. Har fortfarande tisha och sweatpants på mig. Mitt hår är nästan överdrivet fett. Är sjukt sugen på att träna, men det är bara att fetglömma.
Så nu vet jag inte vad det ska bli av mig idag. Pappa kommer väl klandra mig för evigt om jag inte kirrar någon present och jag kommer att klandra mig för evigt om jag spenderar ännu en dag i pyjamas (major överdrift, klart jag inte kommer klandra mig själv. bara skämmas lite).

Men eftersom jag ändå har lite hyfs kvar så går jag och duschar innan Idol.
Sen tar vi det därifrån.




Ni förstår väl. Söndagsångest i en enda bild. look at that käkben.

Har ni sampo?

Det här klippet har gjort min dag. Haha. 0:49 in i det är det bästa.
Kassler, alltså. Skön grabb.
*Dör*

http://www.youtube.com/watch?v=vCDmDZPZZII&feature=related

Och någonting gör att jag inte längre kan lägga upp youtube-filmer, så ni får hålla till godo med att gå via länken. Men kom ihåg 0:49. Roligast evah.

Coke

Jag tror inte att det finns något godare än coca-cola när man är bakis. Jag är nästan helt konfunderad över hur något kan vara så perfekt skräddarsytt för att vara exakt allt man vill ha när man mår såhär.

Dum som jag är köper jag alltid bara 50 cl för att det är så tungt att bära annars (haha).
Men gott är det iallafall.

Nu funderar jag på vilken film jag ska se ikväll. Jag har så många alternativ men jag väljer mellan:
- Pulp fiction
- One flew over the cuckoo's nest
- Forgetting Sarah Marshall
- The hangover

Vilken ska jag välja rå? Tror det blir numero dos! Jag är lite småkär i Jack Nicholson, nämligen.

Ledset

Vill bara gråta i fem timmar och tycka synd om mig själv. För det är precis vad jag gör just nu. Jag har tacklats med det faktum att jag alltid känner mig "sämre" än mina vänner. Jag har på något sätt i alla umgängeskretsar jag haft alltid känt att folk tycker att de kan behandla mig lite lite sämre. Och nu är vi här igen. Jag försöker vara alla till lags. Alltid. Visst är jag rätt dålig ibland. Som typ när jag blir arg, då kan jag säga saker som jag inte menar. Men annars tycker jag att jag är en rätt bra kompis. Men sen är det jag som ligger här just nu och känner mig fel och dum i huvudet. Det är jag som har gjort alla fel man kan göra. Det är jag jag jag jag.
Det här känns precis som när jag blev dumpad av min första pojkvän, fast värre.
Härlig avrundning på världens sämsta vecka.

Jag är bäst på att vara sämst.

You hold my head when I throw up
I hold your hand when you weep

And we talk about friends and we talk about records, talk about life and
we’ll talk about death

You call me up in the evenings
And tell me what they did this time
No matter what, I’m by your side
When it’s raining, we’ll go to the video store
We even like the same movies
No damn jedis or hobbits this time

And you laugh at my jokes and I laugh at your jokes and I even like the
birthday presents you get me,
and we dance in the living room, dance on the sidewalks, dance in the
movies, dance at the festivals, let’s dance, dance.
No men ever really dance like this


Accomplished

Jag har överlevt världens värsta vecka! Och avklarat tentan. Fy fan vad skönt det känns nu. Trots förkylning och beslutsångest inför kvällen så är allt fruktansvärt bra. Har varit avskärmad från verkligheten hela veckan. Igår kollade jag till exempel inte på tv en enda gången eller ens satte på min dator. Jag kan inte ens minnas sist det gick en hel dag utan att jag hade datorn påslagen. Finns ju många fördelar med det här, typ att jag pluggade mycket amibitiöst och förmodligen har klarat tentan. Nackdelen är ju att jag känner fullkomlig ångest inför allt bloggläsande jag har att ta igen. Men det är bara att köra.

Och en annan rolig sak är att jag satte köpstopp på mig förra helgen men gick in på H&M idag och kom ut med en klänning. Bra där. Men har man haft tenta så har man. Eller?

Kan inte någon vänlig själ som läser den här bloggen tala om för mig vad jag ska göra ikväll? Antingen drar jag till klassis och kollar på Idol och äter godis. Eller så stannar jag hemma och kollar på Idol (skulle vara det bästa för min framtida hälsa) eller så raggar jag upp någon som vill gå ut och dricka öl med mig. Om ni vill ragga upp mig för öldrickning kan det säkert också gå.
(Så himla otaggat att jag vet att jag inte kommer få ett enda förslag. Ni är så jävla dissiga!)


BLAH

Fortfarande sjuk och jävlig. Igår gick jag i skolan från klockan tio till klockan tre. Drog direkt hem till min klassis och pluggade fram till halv nio-tiden. Gick sen hela vägen från bortre Luthagen med feber och snor i hjärnan. Sen däckade jag till Hell's kitchen. Idag började jag åtta, trodde att jag skulle dö av halsont klockan sex när klockan ringde. När vi satt oss i föreläsningssalen visade det sig att föreläsaren var sjuk. Hål till 13.15. BRA. Försökte plugga resten av dagen men eftersom min hjärna endast består av snor gick det inget vidare.
Slutade klockan tre och drog direkt hem till en annan klassis och pluggade. Nu dricker jag honungs- & citronvatten och ska snart sätta igång mitt maratonplugg fram till klockan nio.

Bloggning känns inte så prioriterat just nu, som ni kanske förstår.

Svinis? Hoppas hoppas inte.

Natten till igår sov jag en timme. Knallade hem vid åtta i trasiga ballerina och de högklackade i handen. Försökte sedan sova när jag kom hem men blev typ två timmar och inte så mycket mer. Spenderade resten av dagen med datorn framför mig i någon sorts dimma. Gick upp klockan sex imorse och trodde seriöst att jag skulle dö när jag satte mig på cykeln för att cykla till skolan. Iskallt, svullna ögon och huvudvärk. Och så väntade föreläsningar och grupparbeten. Och mitt i allt började jag känna mig febrig och yr. Nu sitter jag här med huvudvärk, nackspärr, feber och halsont. Vill bara dö. Höll just på att slänga skeden i soptunnan när jag skulle ställa den i diskmaskinen. Två gånger dessutom.

Dags att sova lite nu tror jag.

RSS 2.0