Epic

Jag börjar 8.15 imorgon. Det om något är bittert. Måste gå upp klockan sex och förmodligen cykla till skolan då jag inte orkat köpt något busskort än. Kan ju gå iochförsig, men från ingenstans så har jag blivit sjukt lat. Det om det. Läggdags snart med andra ord och det om något är bittert. Hatar att gå och lägga mig tidigt på söndagar. Vill liksom suga ut det sista ur helgen. Men! Jag slutar tidigt på tisdag och är ledig på onsdag. Förstår ni? LEDIG! När hände det senast? Kommer att bli episkt.

Men nu fortsätter Vem kan slå Filip och Fredrik och jag stör mig fruktansvärt på att de inte har något frågetecken i titeln (bry, jag vet). Och programmet är för övrigt inte alls kul.

Och! Jag har kommit på en sak. Man ser in till alla mina grannar i huset mitt emot hur lätt som helst. Jag har aldrig tänkt på det. Har tänkt att "ingen ser in i mitt rum" och då bara tänkt på folk nere på gatan, aldrig tänkt på att jag har ett helt hus fullt med folk mittemot. Så nu har förmodligen x antal människor sett mig i underkläder. Eller sett mig ta poserbilder. Och allt såntdär ni vet. ASjobbigt tänker ni kanske, men jag bjuder på den.
(Läs: tänker aldrig dra upp persiennerna igen. Man går inte säker i sitt eget hem längre).


Kommentarer
Postat av: m

när jag bodde i svartbäcken hade jag en granne i huset mitt emot som gärna gick barbystat med lamporna tända, när det var som mörkast ute. det var en rolig syn må jag säga!

men det är svårare att se in genom fönster när det är ljust ute, så du borde inte oroa dig!

2009-11-09 @ 12:36:32
URL: http://cityvoicess.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0