Baby I want you










Det är minst trettio grader i mitt rum. Ett resultat av att ha datorn och förstärkaren på hela dagen och vägra öppna fönstret. Jag kommer inte sova inatt.


Från och med

Ibland är det så jävla tråkigt att sakna.




Coca-cola zero och jag

Har längtat efter cola sen jag vaknade imorse. Drömde om det halva natten, jag drömmer ofta om cola de nätterna jag är soon to be bakfull (det är sant!). I drömmen inatt hade jag sjukt mycket cola i kylen, och svepte en flaska på högst fem sekunder. Så gott var det. Mamma och pappa var chockade. Jag har haft bilden i huvudet hela dagen. Iskall cola. Ge. mig. nu. Det är få saker jag kan få liknande cravings efter. Inte ens cigaretter och kaffe kan tävla med colan. Så, jag måste alltså gå till Willys. Men. jag. vill. inte. Mitt hår är lockigt och jag har svarta ringar under ögonen. Känner mig astjock också. Kanske för att jag åt chicken bits till lunch. Så jävla trashy. Men gott.

Jag har inte ens några kläder att ha på mig. Och så verkar det börja regna också. Men jag gör allt för min cola. It's sad because it's true.



En vanlig dag på jobbet

Herre-jävla-gud. Jag är så sjukt bakfull. Huvudet gör ont, halsen skriker efter vatten och ögonen envisas med att falla ihop. Ändå drack jag inte särskilt mycket igår. Vad an detta? Jag är tillochmed illamående. Så fort jag tänker på att jag borde dricka vatten blir jag spyfärdig. Det enda jag vill ha är cola.

Men skam den som ger sig. En dusch på det här och jag är fit for fight igen.


Eh, gick ni på det eller? Nu ska jag lägga mig till rätta i sängen och kolla på Brothers med Natalie Portman. Duscha kan man göra när man är gammal (eller om ungefär en timme då jag börjar få ångest över mitt beteende).




When routine bites hard and ambitions are low

Orkar inte blogga, orkar inte duscha, orkar inte ta bort mitt nagellack, orkar inte gå ner på stan, orkar inte gå till systemet, orkar inte klä på mig, orkar inte platta håret, orkar inte städa, orkar inte stå upp.

Jag är så jävla trött idag. Uppåt-tjack, någon?


Vakna i en främlings säng

Hur jag lyckas vara helt sänkt en hel dag fastän jag sovit nio timmar är en fråga. Har spenderat dagen i någon sorts koma, hängandes på Akademiska. Mormor ska operera sig så jag har agerat sällskap. Vi spelade Fia med knuff (like the old days. jag och mormor brukade göra det förr, alltså) och hon ägde mig. Känns tungt. När jag kom hem drog jag ut och sprang trots att jag bara ville gå och lägga mig. Jag är så jävla duktig ibland.
Nu skulle jag egentligen ha träffat Arre men hon var tvungen att jobba över och jag är ändå rätt trött. Ska titta på fotboll nu (jag vet, det börjar bli tragiskt) och sedan första avsnittet av senaste Entourage-säsongen.

Bjuder på en dagens outfit i sann blogg-manér också. Varför vet jag inte.




Kavaj: H&M, Tisha: Monki, Jeansshorts: Levi's, Väska: Lindex, Skor: Converse, Brillor: Ray ban


(Det värsta är ju ändå människor som lägger upp en dagens outfit "ironiskt". Som jag just gjorde, alltså. Så jag erkänner, tyckte att jag lyckades med min kombo idag och ville visa den för allmänheten. Bra så.)

What a waste of time

Det har kommit ett nytt True blood-avsnitt idag. Nedladdningen är hur seg som helst, men jag tänker inte ge mig. Jag måste kolla nu. Egentligen borde jag gå och duscha och gå ner på stan straight away, men det struntar jag i. Att slacka är också ganska coolt. Jag har egentligen (mycket egentligen nu) ingenting alls att skriva, jag ville bara skriva någonting.

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och flossa. Living the dream.


Until life do us apart

Jag vill ut och springa. Jag vill sola. Jag vill dricka rosé och mojitos. Jag vill röka cigaretter. Jag vill köpa klänningar och nya skor. Jag vill ligga i gräset och jag vill hålla en hand när jag är full. Jag är ledig i ganska exakt två veckor till. Jag ska försöka göra allt det där. Jag ska dessutom betala räkningar och försöka styra upp min ekonomi. Ska också försöka ta hand om mig själv i två veckor när mamma och pappa åker bort. Jag kommer att äta pasta och mackor i två veckor, med andra ord. Ska försöka att inte döda blommorna och brännmärka bordet det här året, iallafall.


Nu ska jag se på Cry-baby med Johnny Depp och försöka att inte klia sönder alla tusentals myggbett.


Min dag i bilder för den som är intresserad

Hade tråkigt och pimpade mitt lår. Fick inte bort det sen och var tvungen att ha tights när jag gick ut och gick. OSMART.

Powerwalky



Solade för första gången på några år. Brände mig efter tio minuter. Så jävla rutinerad.



Kollade på fotboll och var flottig, fräknig och hade ett jävla kindben. Tyskland vann med 4-1 och ingen är gladare än jag (förutom alla miljoner tyskar i världen förstås).



Fråga: Varför hänger mitt vänstra öga?



Och så var jag tvungen att ta kort på min klänning för att jag älskar den så mycket.

She said there just must be more to life than this, he said careful cause you might just get your wish

Myggbett över hela kroppen som kliar något fruktansvärt. En käke som bara vill göra ont. Och en kvarhängande bakfylla. Är ganska glad ändå. Jag drömde nämligen att det snöade inatt. Var fast övertygad om att det var sant när jag vaknade imorse. Var tvungen att dra upp persiennerna för att se efter. Så nu är jag otjänt glad för att det inte är vitt ute. Klockan halv fyra är det England-Tyskland. Vilken match va. Och ikväll är det Mexiko-Argentina. Jag tänker alltså spendera dagen i vardagsrummet. Men kanske borde jag göra något vettigt innan halv fyra? Springa orkar jag inte idag, det får vänta till imorgon. Men en promenad då? Borde borde borde. Men det är ju så himla tråkigt. Något ska jag göra iallafall. Kanske prova igenom hela min garderob. Det ger också lite motion. Man bränner faktiskt 100 kalorier på att stå upp i en timme, tänk på det.


There must be something in the water




Pepp



Peppe



Dom badade. Men mest badade ändå Valter.



Att häda ett midsommarfirande.



Snedast brillor vinner!



Fin tjäj



Fiesta



Jag skaffade brills och lekte med mina coola apps.

Stereo

Imorse när jag vaknade förstod jag inte att jag var vaken. Förstår ni? Så jävla bakfull att jag trodde att livet var en dröm. Med tanke på alkoholintaget är det kanske inte så konstigt. Gårdagen spenderades i Öregrund/Östhammar. Vi lekte traditionella lekar och drack snaps. Jag trampade på mina raybans som numer är snedare än innan. Åkte båt gjorde vi också. Kvällen slutade med att jag var fruktansvärt trött och tvingade P att åka hem till stugan med mig. Idag fick vi världens bästa brunch. Jag gjorde så klart ingenting eftersom jag inte vet min plats i köket. Men boy i tell ya vad jag åt. Har fortsatt resten av dagen i samma anda. Pommes, glass och choklad. Satsar på att bli tjock.

Vill bara påpeka att jag är så jävla duktig som har skrivit ihop det här. I skrivande stund kämpar jag nämligen med att hålla ögonen öppna och munnen stängd. Så jävla trött. Måste klunka kaffe och cola, fotboll om en halvtimme ju.

Vi hörs när jag lever igen.



Berlin berlin berlin

Jag har precis bokat flygbiljetter till Berlin och vill bara att det ska vara augusti nu. Pepp, pepp, peppen. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Varit på möte (som sagt), handlat med mamma och pappa, bolagat, ätit pizza och i skrivande stund kollar jag på fotboll. Danmark ligger under med 2-0 mot Japan och jag överväger att stänga av tv:n.

Nu ska jag dubbelkolla datumet för min omtenta så att jag inte råkar åka till Berlin när den äger rum (vore tämligen freudianskt isådantfall.)

Och just det. Imorgon drar jag till Öregrund och firar midsommar, så förvänta er ingen uppdatering. Även om jag inte tror att ni gjorde det.


Over and out

Jag känner mig lite halvbakis. Drack två glas vin igår. Värdelöst. Bakfyllan alltså. Jag ska på möte på jobbet och är ungefär så otaggad som man tänker sig att man ska vara. Jag hör ingenting på mitt ena öra heller och kan inte riktigt öppna munnen för då gör det så jävla ont i örat. Problemet? Jag vet inte om det är någon tandrelaterad infektion eller om det är något fel i örat eller käken, jag vet således inte vem jag ska ringa till. Tandläkaren eller husläkaren? Medan jag funderar ut det försöker jag bota smärtan med ipren och imorgon förmodligen sprit.

Vilka problem. Jag är inte otaggad egentligen. Nu ska jag sminka mig och springa ner på stan och försöka hitta några skor/sandaler/whatever. Peppen.

PS. Asrolig grej. Har laundry day idag. Har således inga underkläder. Hittade ett par gamla trosor med snobben på. SNOBBEN. Ni tänker: jaha? det spelar väl ingen roll, ingen som ska se dem. Jorå, min klänning är i princip genomskinlig. Byta klänning? Nej, har jag bestämt mig för en klänning ska jag ha den klänningen. Så, ja. Idag är det snobben som gäller. Det är för övrigt hål i dom också. Så. jävla. hett. DS.


Me, myself and I (haheheh)

Jag har så lätt för att tråka ut mig själv. Herregud. Jag är världens värsta sällskap. Och inte finns det något bättre heller. Astrid ska jobba, P jobbar (eller vad hon nu gör på Chrille P's jobb), Zacce är i Berlin och Carro packar sina tillhörigheter för att fly landet. Önskar att jag kunde göra samma sak. Så, då återstår ju jag. Har provat att chilla på balkongen och röka en cigg, jävligt skönt men inte så roande. Har provat att lyssna på musik och läsa bloggar, men alla blogginlägg har tagit slut, musiken också. Vad återstår? Att äta lunch fastän jag inte är hungrig går fetbort. Kanske sätta mig och läsa? Nej, vill inte åldras trettio år frivilligt. Kanske ta svarta faran (vilken jävla rip off) och cykla ner på stan. Men det känns inte lockande.

Ni ser, jag är så jävla svår att umgås med. Kräsen. Och tråkig.

VM-fotboll om en timme då. Can't wait.

Nej, det går fan inte för sig. Solen hånar mig. Jag måste ut. Ska tracka P och se till att hon slutar jobba för min skull. Lite kan man väl ändå begära av sina medmänniskor.

Att tycka om

Ni ser. Poesin flödar i mig när jag är lite deppig. Det är nog sant att alla stora konstnärer var ärrade. Satsar på att bli en.

Det kliar i mina ögon och jag borde gå och lägga mig, men jag kan inte riktigt slita mig härifrån. Har ingen aning om varför. Jag är tankspridd. Det är ganska lustigt att göra om samma misstag om och om igen. Jag trodde att jag hade förändrats mycket sen jag var sjutton. Att jag hade blivit mindre krävande och avståndstagande mot dem jag tycker om. Jag tror inte att det har förändrats. Jag är fortfarande skev. Men det är väl charmen kanske. Så ung, så missförstådd liksom.

Äsch (vilket jävla uttryck ändå). Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng (vilket jävla uttryck ändå 2). Sex and the city gånger två på tv, wouldn't miss it for the world. Eller skulle jag det?

Ord som jag skriver när jag är ledsen

Att gråta, att sakna, att skratta, att älska, att vilja, att vara, att kunna, att prata, att lyssna, att ge, att veta, att ta, att skrika, att gå, att andas, att älta, att fråga, att svara, att tro, att ifrågasätta, att se.
Allt ska vi orka. Ibland blir det för mycket, för en och för alla. Vi klarar oss alltid till slut. Vi är så jävla starka hur svaga vi än är.





Din mamma

Jag kom nyss hem efter att ha sprungit för första gången på nästan tre veckor. Jag trodde att jag skulle dö, på riktigt. Jag sprang nämligen med mina föräldrar (lite töntigt) och de gillar att tävla med varandra. Dessutom kallade pappa dagen till ära träningspasset för FM som i familjemästerskapen (ännu töntigare). Jag kunde alltså inte göra annat än att försöka hänga på. Jag slutade på andraplats efter att under loppets gång behövt inhalera alldeles för mycket bricanyl. Jag är nu sjukt skakig och fingrarna smattrar över tangentbordet som envisa regndroppar. Men jag överlevde iallafall. Känns som en jävla bragd.

Nu lyssnar jag på Din mamma med Oskar Linnros men ska försöka slita mig för att gå in i duschen, boy am i sweaty!
Dagens låttips är alltså Din mamma med käre Oskar. Helt jävla underbar är han, den där mannen.

Dagens outfit

Egentligen skulle jag vilja gå runt såhär hela dagarna. Ju fulare, desto bättre.


Shorts: Adidas (Weekday second hand) T-shirt: Gevalia (gratis) Hållning: obefintlig

Varför drar jag upp tröjan på bilden i mitten? för att visa min otroligt vältränade (öl)mage eller för att visa den underbara passformen på shortsen? Det tåls att tänka på.

En söndag i tre bilder

Mamma var på Åland, jag fick bacardi.



Jag kollade på fotboll..



Och redigerade bilder på mig själv.

Oldie but goldie

Kan inte riktigt få nog av det där bröllopet. Har ägnat dagen åt att kolla på klipp på Svtplay. Kärlekskrank är ordet. Annars då? Jo, jag är otjänt bakfull. Tyckte inte att jag drack så mycket igår, men tydligen spelar inte det någon roll längre. Att skylla på att man håller på att bli gammal funkar inte, det måste vara någonting annat. Kanske är det bara lathet.

Nu ska jag äta brie och kex utan att dricka vin och kolla på fotboll.
Jag är tillbaka när jag är nykter igen.




Och en oldie för att lätta upp stämningen.



Dagens tema

Nude:



Orange:



Jag tar nog priset i tjockast fingrar. Men det struntar vi i, nu drar vi ut och dricker öl istället.

Lördag

Vemodighet. Vilken grej. Idag skriker hela min kropp av det. Vet inte varför. Kanske är det vädret. Eller den här dagen i sig. Jag vet inte hur jag ska få ihop den. Det är en väldigt viktig VM-match klockan ett som jag skulle vilja se. Men ska jag verkligen sitta inne och kolla på fotboll för andra lördagen i rad? Ska luncha med Astrid istället, om hon har tid för mig. Men ikväll då? Vad gör jag då? Pappa vill att vi ska äta pizza. Okej, tänker jag. Men sedan är det ytterligare en intressant match. Att stanna hemma eller gå ut och dricka öl?
Varför är det alltid småsakerna som är jobbigast?
Nu tar jag min vemodighet och går in i duschen.




Amanda, 17 år, vemodigheten personfierad.

Om du vore bränd som mig


(Lelove)

Så är det

Huvudvärken tilltar och jag fastställer att det måste bero på nikotinbrist. Jag går ut med soporna samtidigt som jag röker en cigarett. Får en förjävlig nikokick och går in. Tar två klunkar cola. Sätter mig vid datorn och fryser. Funderar på om jag ska byta om helt eller bara sätta på mig en kofta. Tar koftan. Man vet aldrig om man ska ut på äventyr sen. Kommer på att jag vill läsa Skynda att älska. Placerar mig i fåtöljen i vardagsrummet och läser trettiofem sidor i sträck. Sen går det upp för mig att det är fredagkväll. Det är fredagkväll och jag sitter ihopkurad i en fåtölj utan minsta ljud eller människa runtomkring mig och läser en bok. Får panik och går och sätter mig vid datorn igen. Väntar på att jag ska känna någon sorts pepp på att gå utanför dörren. Huvudvärken slår till igen. Längtar tillbaka till fåtöljen och undrar varför man inte kan finna sinnesro bara för att det är fredagkväll.


Om vi bara vore något mer, mer än bara nästan lika snygga.

Jag har ont i halsen och i huvudet. Det känns som att jag har sovit en timme inatt fastän jag har sovit åtta. Jag längtar till min säng och neddragna persienner fastän det är soligt ute. Så jävla konstig tjej.

Dessutom saknar jag min kavaj och mitt långa hår (och här skulle det passa med en ledsen smiley, men jag vill inte besudla min blogg. men visualisera gärna en).




Pictures of you

Idag ska jag börja läsa Skynda att älska. Och städa mitt rum. Med tanke på vädret så känns det som perfekta aktiviteter just idag. Ikväll är det England - Algeriet. Men borde träffa kompisar istället för att låsa in mig. Ett senare projekt. Jag har nu fört över iphone-bildskörden sedan en månad tillbaka. Luta er tillbaka och njut av bildkavalkaden som följer.

Valborg i ekonomikum

Valborg i ekonomikum

Valborg på ett tak i Flogsta



Plugg med Jossi i eko och jag höll visst mobilen uppochner


Min födelsedag


En app


Jag i mitt esse


Tentafest i ekonomikum


Senilsnören


THE utväxt


Att vilja ha

Dör lite för Zaras junikollektion och undrar när de tänker öppna i Uppsala egentligen. Jag måste till Stockholm pronto. Mest av allt vill jag ha en avtagbar krage.
Så. jävla. fint.






Dagen

Idag njuter jag. Vädret är inte så dåligt att man blir deppig av det, men inte heller så bra att man vill gå ut. Lägenheten är tom och jag kan titta på tv och lyssna på musik på samma gång. Jag har jeansshorts, en ful t-shirt och trötta ögon men behöver inte bry mig. I kylen ligger den sedvanliga colan. Där ligger också min middag. Färsk tortellini med mozzarella och tomater. Jag blir hungrig bara av tanken även fast jag är mätt på naturgodis. Jag borde duscha nu men vet inte om jag orkar. Fast håret luktar rök och huden känns flottig. Det bästa som finns är lukten av nyduschad. Så en dusch får det bli, alltså.

Om det inte har framgått så är jag bakfull idag. Skulle förmodligen inte njuta såhär fullkomligt av lite tv-häng och cola annars.

Gå genom eld

Känns daterat att gnälla över vädret. Men alltså. Jag orkar inte längre. Vaknade av att solen letade sig igenom persiennerna och var beredd på frukost på balkongen. Så fort jag tagit mig ur sängen gick solen i moln. Sen dess har det varit på gränsen till regn och jag slår vad om att det kommer precis när jag går utanför dörren. Jag ska cykla till Librobäck. Det tar minst tjugo minuter, börjar det regna är jag körd.

Men oavsett väder ska jag till Bryggan ikväll. Har haft vin-cravings sen igår förmiddag.
Inte så vettigt kanske, men är det sommar så är det. (även om inte vädret håller med).


Nu ska jag klä på mig, platta håret och ta en cigarett.


Well

Det står noll-noll i matchen och jag börjar snart bita på naglarna. Upptäckte nyss att mina fötter är blåa på grund av min dåliga blodcirkulation. Jag har raggsockor på mig nu. Men jag fryser ändå sjukt mycket. Ge mig det här just nu istället:



Nu gjorde Danmark självmål. Gotta go alltså.

Garden collection

Kan inte komma ifrån att jag tycker att jag ser lite tjock ut i den. Men det struntar vi i, för den är så himla fin. Om vädret är med mig så inviger jag den imorgon.






True

Det här vädret får mig att gråta inombords. Jag vägrar att gå utanför dörren om det ska regna såhär. Det är Danmark mot Holland klockan ett och jag tänker stanna inne och kolla på det. Kanske går vi på bio ikväll om vi orkar styra upp det. Det här är döden för mig. Att spendera en hel dag hemma gör mig rastlös och deprimerad. Borde åtminstone gå och duscha. Men äsch.

Men jag är egentligen inte så ledsen som jag låter. Och vet ni varför? Det är för att jag nyss såg första avsnittet av True blood säsong 3. Jeeeeez. Fick rysningar av bara signaturmelodin. Och sen av både Bill Compton och Eric Northman. Kan knappt vänta tills nästa måndag. Det ni.



Bara undrar

Jag har tjugotvå minuter kvar av batteritiden. Det är då man bloggar. Kommer man inte på något vettigt att skriva, så skyller man helt enkelt på att datorn kommer att dö. Samma argument kan man köra på msn om man inte orkar prata (ibland är det så klart på riktigt).

Till saken. Jag orkar inte vara kvar här tills den tolfte juli då jag börjar jobba. Jag kommer förtvina, förfalla och till slut förolyckas. Måste bort. Vem tar en sista minuten med mig till valfri storstad? Kom igen. Det är precis så enkelt som det låter. Den som följer med lovar jag att bjuda på en helkväll i den ännu okända storstaden. Tack på förhand.

Nu dör datorn. På riktigt. När det står att det är tjugotvå minuter kvar menar min dator två minuter nämligen. Så jävla smart system.

Jag tyckte jag var snygg









Kult

Är drabbad av den sedvanliga söndagsdeppen. Det blåser ute och jag ska cykla till Sävja. Har fortfarande ont i halsen och kan inte träna. Typiskt.

Jag har ingenting att skriva. Återkommer när jag lever något form av liv igen.
PEPPEN.

Just det. Har hittat världens roligaste klipp: http://www.youtube.com/watch?v=7tsS-xgxkVo
Slit det med hälsan.

Jaja

Idag har jag sett ett Gilmore girls-avsnitt, en halv polisskolan-film och tre VM-matcher. Jag har alltså spenderat dagen i soffan. Har ätit mer än vad min kropp borde tåla. Har druckit över två liter cola också. Notera att jag inte behövde lämna soffan för att få varken cola eller chips. Att bo hemma har sina fördelar.

Jag är så klart bakfull idag, om jag ens behöver förklara det. Har varit sömnig sen klockan sju så det är nog dags att sova nu. Min vänsterhand bestämde sig iallafall för att domna bort nyss. Måste gå och försöka få liv i den.

Pessimistiskt

Kunde inte springa idag heller. Min hals vill inte samarbeta. Börjar känna mig både baktung och framtung. Nästa vecka ska jag deffa som ingen annan har deffat förut. Eller iallafall inte jag.

Jag känner mig annars lite halvalkis som inte kunde hålla mig ifrån att gå in på bolaget bara för att det är fredag. Nu hetskyler jag en flaska rosé och väntar på Malin. Tror att jag ska återförenas med mitt 18-åriga jags favorithäng ikväll. Palermo alltså. Annars då? Nä, händer inte så mycket. Glömde lämna mitt kontonummer till Skatteverket så får inte återbäringen förrän i augusti. Asadåligt. Är bitter. Annars ingenting. Ska bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikväll och försöka platta mitt hår. Vilket iochförsig är helt dödfött då mitt hår inte tål det här vädret. Ibland undrar jag varför jag ens försöker.


Ikväll har jag

druckit väldigt mycket Cola zero. Fått reda på att jag klarade både mikrobiologitentan och farmakologitentan. Kollat på Yrrol och blivit lite lite besviken för att den inte var så rolig som jag kom ihåg den. Letat lägenheter på Hemnet utan någon egentlig framgång. Hängt med mina föräldrar. Skrattat. Frusit om fötterna. Blivit rädd för att två av mina revben står ut äckligt mycket i förhållande till de andra. Frusit om fötterna igen. Saknat någon. Funderat på vad jag ska köpa för sommarskor.

Jag fortsätter kvällen med att borsta tänderna och välja någon film ur min eminenta (nedladdade) samling. Att jag kommer somna efter fem minuter gör ingenting. Och! Imorgon ska jag ta sovmorgon. Till klockan åtta. Sen kör vi sju kilometer nonstop till slut.


Lista

Jag gick min sista dubbelgång idag. Jag är alltså ledig nu. Till tolfte juli, om jag inte blir inringd. Önskar att jag kunde vara gladare än jag är. Men det är mycket nu. Som vanligt. Vill helst av allt dra ut och springa, men jag har haft ont i halsen i en vecka och det vägrar att gå över. Näst högst upp på vilja helst av allt-listan står att sova. Men är det ens okej att gå och lägga sig nu? I doubt it. Borde kanske fira att jag har sommarlov. Ge mig två glas vin och en dusch så kan jag gå med på det också.

Och genom detta skrivande blev jag så hemskt sugen på en lista. Listor alltså. Jävla härligt ändå. Nu kör vi.


Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Ett skrivbord.

Vad var det senaste du såg på tv?

Grey's anatomy igårkväll. Typ världens mest spännande avsnitt, för övrigt.

Utan att se efter, gissa vad klockan är?

Gissade på 15.30, den var 15.43. Jävligt dumt att gissa på ett ett tio-tal också. Stuuupid.

Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Min jävla granne som borrar (och har borrat de senaste fyra åren. Skjut mig)

Vad gjorde du på innan du började svara på den här undersökningen?

Hängde på Ray-bans hemsida.

Vad har du på dig?(detaljerat)

Trosor (Lindex), BH (Lindex) och Tisha (Monki).

När skrattade du senast?

Igårkväll.

Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Vinylskivor, foton, en hylla med lite grejer, en Kaisers-tygbåse från Berlin.

Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

En lägenhet, fruktansvärt mycket kläder, skor och väskor (Helt klart Acne pistols och Mulberry Alexa). Sen skulle jag ta med mig alla jag tycker om och åka genom hela jävla Amerikat.

Berätta något om dig som folk inte känner till?

Jag skulle kunna döda för att bli programledare i radio.

Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad ska skulle det vara?

Jag skulle utrota alla människors ondska och ilska. Jag = Dalai Lama.

Tycker du om att dansa?

När jag är riktigt full och hör något i stil med Vapnet eller Håkan Hellström, då tycker jag om det. Inte annars.

Har du några husdjur?

Jag hade världens finaste katt.

Vilket jeansmärke?

Jag använder inte jeans. Men när jag använde gillade jag Dr. Denim.

Vad vill du att gud ska säga till dig när du kommer till pärleporten?

Meh, gud finns ju inte.

Vilken var din första konsert?

Tror att det var Nordman. Min bror fyllde år och konserten var i någon ishall. Frös ihjäl men gillade det ändå. De spelade blockflöjt och jag minns att jag var jävligt ivrig med att poängtera att jag kunde spela lika bra som dem. Har såhär i efterhand svårt att tänka mig att de spelade blockflöjt. Men liknande, iallafall.

Fyra favoritsaker utan rangording?

Alla mina klänningar, min iphone, min dator och mina Converse

Vilka gör du, önskningar eller planer?

Önskningar.

Hur valde dina föräldrar ditt namn?

Finns ingen härlig story bakom det. De tyckte att det passade mig, and who can argue with that liksom?

Gillar du din boendesituation?

Nej. Men jag har lånelöfte och är i full gång med mitt lägenhetsletande.

Har du bra hörsel?

Ja. Fast väldigt mycket tinnitus på senare tid.

Idrottar du?

Jag springer ganska mycket.

Smeknamn?

Pandan, Doddo

Vilken låt lyssnar du på just nu?

Ingen alls faktiskt.

Har du hånglat med någon på din Skunklista?

Jag vet inte vad Skunk är. Men om jag hade en sådan lista skulle jag säkert ha hånglat med någon på den.

Vad ska du göra nu?

Jag ska försöka orka ta mig till köket för att plocka ur diskmaskinen. Sedan ska jag känna efter hur illa det står till med min hals. Om det står bra till med den så drar jag ut och springer. Om inte tar jag en dusch och lägger mig i sängen.


Borden

Jag vet inte om jag ska skylla på minipiller eller mig själv. Men jag deppar ihop mest hela tiden. Jag försöker vara rationell och tänka att det är naturligt efter världens stressigaste period. Men det känns ändå helt förjävligt att må såhär. Tänkte för en stund att jag skulle tröstshoppa massvis av kläder idag. Men jag inser mina begränsningar. Jag har inte tränat på över en vecka och ätit pizza omvartannat. Idag är alltså ingen bra dag att ställa sig i ett provrum med vita lysrör.

Kanske borde jag gå och duscha för att sedan cykla till något industriområde och gå på delegeringskurs. Borde göra någonting trevligt sen. Och så borde jag gå och lägga mig tidigt ikväll eftersom jag börjar klockan åtta imorgon.


Bara borden hela tiden. Jag orkar inte längre.




En del är krossad.

Det känns som att inget jag gör blir bra nu. Allt verkar vilja skita sig. Hela tiden.
Och nyss såg jag Shutter island och är nu livrädd för att sova. Så jävla inte smart att se den typen av film när man ska sova ensam. Inte ens mina filmval är särskilt bra nu.

Men jag har iallafall sommarlov i några veckor.
Bring it on livet.

Jag går och röker samma marlboro.

Idag skriver jag terminens sista (om)tenta och jag kunde inte bry mig mindre. Pluggade oseriöst i någon timme igår. Funderar på att plugga lite till nu. Men jag orkar fortfarande inte känna någonting. Jag kommer förmodligen göra samma fel som jag gjorde sist. Då får det vara så. Efter den här tentan har jag sommarlov i nästan 24 timmar, sedan börjar lite av allvaret igen. Vad jag ska göra med de här nästan 24 timmarna är fortfarande oklart. Kanske sover jag bort dem, eller så gör jag någonting produktivt. Eller så är grejen med sommarlov att man inte ska planera, så jag får köra en carpe diem och ta det som det kommer. Carpe diem, vilket jävla skämt va. Vem fångar dagen? Vem fan gör det? Nämn någon, så är jag nöjd. Nej, tänkte väl det.

Nu ska jag lyssna på Oskar Linnros och fixa håret. Sen kanske jag pluggar.
Men kom ihåg att jag inte bryr mig. Jag är häftig nu.

Det här är slutet på vår film

Ibland vill saker inte riktigt gå vägen. Jag har pluggat så mycket jag kan utifrån min fysiska förmåga till den här tentan. Läraren hade en genomgång i fredags, för att underlätta för oss, över de saker som skulle komma på tentan. När jag öppnade tentan idag insåg jag att ingenting av det hon hade poängterat var med. Utan bara alla de saker som jag bläddrat förbi som hastigast (i princip). Men när jag kom till de två sista sidorna var det min time to shine. Allt det där som jag verkligen kunde. Då meddelade hon att vi kunde riva ur de två sista sidorna, för att hon hade gjort fel. Så, nej. Ingen time to shine idag inte. Om jag inte klarar den här tentan vet jag att jag inte har mig själv att skylla överhuvudtaget. Att ha en lärare som vilseleder en hel klass är ganska unikt. Lite cred ska hon ha ändå.

Så. Nu har vi fått det där överstökat. Jag har köpt en ny klänning och öl. Ikväll finns det ingen återvändo. Imorgon ska jag vara bakfullast i hela världen. Gött.





Står inte ut

Jag tänker inte beklaga mig över att jag inte kan sova på nätterna och knappt kan formulera meningar på dagarna. Jag tänker inte heller beklaga mig över att det gör fysiskt ont överallt för att jag inte orkar längre. Jag tänker bara berätta att jag ska bli så jävla full imorgon efter tentan.

Nu ska jag springa, plugga, kolla på Grey's, sova.


Och om ni inte redan lyssnar på den här låten tjugofyra timmar om dygnet, så tycker jag att ni ska börja med det.


RSS 2.0