Mas o menos.

Jag har rensat min iphone. Here we go.


Fick en ny tisha.


På väg hem från Enköping kom den första snöstormen.




Carro hos Carro.


drack vin okristligt tidigt på dagen (det var iallafall fredag).


Med den här killen. Fett snygg.


Fulla i hiss.


Som ett barn på julafton.


Såg gammal ut.


Såg ung ut.


Såg rödhårig ut.


Nya skor.


Slitet.


Skalbagge.


Bling.


Posy.


Hos mormor.


Ljus.




First.

I fredags var jag i himmelriket. Var på Monki på Sergelsgatan. Alltså herre-gud. Jag plockade på mig så mycket plagg att prova att jag knappt kunde bära dem. Fick dock begränsa mig själv och köpte endast två plagg. Två underbara plagg. Innan dess okynnes-shoppade jag ett par örhängen och en ring på H&M bara för att jag kände att jag behövde det. Nu är jag väldigt mycket fattigare än innan, men lite lyckligare.
Här kommer en bild på det ena plagget (det andra plagget är en alldeles undebrar klänning men det fanns ingen bild på den på hemsidan) och en bild på ringen. Som är gigantisk och jävligt blingig. Det är örhängena också (fanns ingen bild). Lycka.


En tredjedel.

Åh. Dessa klädproblem. Jag har ingenting att ha på mig idag. Vill ha strumpbyxor men har ingen fin klänning. Har en fin blus men den kan man bara ha jeans till. Vill inte ha jeans idag. Jag behöver nya koftor och nya klänningar. Och nya slapp-tröjor. Jag hatar sånt. Jag vill shoppa utan att "behöva" något. Jag vill bara gå in i en affär och se världens finaste klänning och köpa den. Bara för att jag vill ha den. Inte för att jag behöver den. Den 13e december ska vi på luccegasque och tills dess ska jag hitta en jävligt fin klänning. Ett roligt behövande. Jag har sett två underbara svarta långklänningar på H&M. Det enda jag tänker är att det måste se så jävla fult ut med långklänning och vinterjacka?
Livet alltså. Så himla svårt ibland.

Friday i'm in love.

Jag tycker att det kan sluta snöa nu. Jag bryr mig inte så mycket om den snö som ligger på marken, hellre det än slask. Men jag klarar inte av när det snöar. Hela vägen till skolan igår var en orgie i ilska. Håret blåste in i munnen och i ögonen, snön blåste inte överallt. Mascara på hela kinderna, så klart. Panik över att mobilen blev snötäckt varje gång jag tog upp den för att byta låt. Idag ska jag åka till Stockholm och shoppa (och träffa en finis, ofc) och därför tycker jag att det kan sluta snöa. Det vore bra om det slutade snöa just på grund av att jag ska åka med SJ också. De brukar ju inte vara jättebra på det här med snö.

Det vore bra om det kunde sluta number 3: Jag hade tänkt dra ut och springa inom en snar framtid. Men om det inte slutar snöa så vet jag inte om jag går med på det. Har iochförsig också ont i halsen. Är lite rädd för att dö om jag tränar. Men å andra sidan ser det ut som att jag är gravid. Så tjock har jag blivit. Det är liksom inte okej längre. (Känner jag mig själv rätt kommer jag inte träna idag utan istället åka till Stockholm extra tidigt. Ni vet var ni hörde det först.)

Nä. Men nu ska jag räkna läkemedelsräkning och fortsätta lyssna på morgonpasset. Och måla top coat på naglarna. Underbara fredag.




Random bild: Jag och min bästis i Berran.

15.

Har uträttat stordåd idag. Min deadline-lista har minskat avsevärt. Imorse var jag på KTC i en timme och satte en sond på en docka. Efter det gjorde jag mina två web-tentor och så har jag nästan skrivit klart min nutritionsuppgift. Har även räknat fem läkemedelstentor. Känner mig lite mindre ångestfylld än igår. Kommer förmodligen må dåligt i minst en månad till. Det är ett faktum att jag inte orkar med väderomställningen. Så fort det blir mörkt blir jag trött, frusen och grinig och känner att det är läggdags. Jag kan inte motivera mig till att vara glad när jag fryser tjugofyra timmar om dygnet och aldrig får se solen. Men lagom till julafton brukar det vända.

Ikväll ska jag försöka få ännu en uppgift klar. Och en annan imorgon. Sen återstår bara fokus: omtenta. Och efter det återstår fokus: PM. Jag skulle kunna fortsätta i all evighet. Eller iallafall fram till tionde januari då jag skriver sista tentan på den här kursen. Den femtonde drar jag till Egypten. Suck on that. Kommer garanterat bli magsjuk och bränna hårbotten. Men det gör inget.


Oh lord.

Ahmen. Jag vill inte påstå att jag ljög i inlägget tidigare när jag skrev att jag inte var deppig. Det har liksom smygit sig på mig nu. Har inte duschat idag. Hänger i trasiga långkalsonger och hoodie. Renlighetsgraden på mitt hår ska vi inte ens prata om. Både min fönsterlampa och min skrivbordslampa har på något läskigt sätt lyckats sluta fungerar idag, så jag sitter i det mörkaste mörkret och tänker att jag borde gå och äta middag. Har bara lyckats få i mig nudelsoppa idag. Så går det när man slackar.
Är helt plötsligt råstressad över mitt liv. Har en deadline och en omtenta på måndag. Kanske en internetbaserad tenta på torsdag och en nästa torsdag. Och så en till deadline nästa fredag. Och mitt i allt det här ska jag försöka börja skriva ett fett (som i stort. eller kanske långt) och svårt jävla PM. Jag som trodde att allting var frid och fröjd. Well, obviously not. Och jag har numera börjat tvivla på att jag ens klarar omtentan på måndag.
Nej, det är inte såhär det ska vara. Jag måste shape:a upp mig. Men inte idag. Det går bara inte.

Imorgon. Då är jag tillbaka.

How to.

Upptäckte nyss att det kommer en ny säsong av How to make it in America nästa år. Jag som trodde att jag aldrig skulle få se det igen.








Need I say more?

Aint.

Låt mig beklaga mig över den här dagen. Har drömt extrema mardrömmar hela natten. Ja, exakt hela natten. Och när jag skulle komma upp 07.30 när klockan ringde var det rätt kört. Snoozade tills klockan blev nio och åt frukost så långsamt jag kunde. Nu, en timme senare, har jag inte kommit längre än till värdelös bloggläsning. Har tusentals saker att ta tag i idag. Måste läsa om hur man sätter en sond inför morgondagens praktiska övning. Och skriva två frågeställningar till det. Orka. Måste plugga läkemedelsräkning och försöka fixa massa intyg om jag ska gå på bostadsteckning i veckan. Men jag tvivlar på att jag kommer komma iväg. Idag vill jag bara krypa ner i sängen igen. När jag hade ätit frukost var jag tvungen att sticka in handen under täcket igen för att se om det fortfarande var varmt. Det var det. Jag var så jävla nära att krypa ner igen, i tell ya. Nej, men såhär är det. Jag är inte deppig eller så. Faktiskt rätt tillfreds. Jag orkar bara inte göra något idag. Vill se på serier och spela iphone-spel. Aint gonna happen, som man säger.


Apart.

Tänker på det där med ensamhet. Det är så populärt med att göra allt tillsammans nuförtiden. Eller så är det bara alltid så när man är i den här åldern. Men allt ska göras tillsammans, iallafall. Man ska ringa upp en kompis för att äta frukost eller brunch. Man ska laga den tråkiga tisdagspastan tillsammans och sjunka ner i soffan till serier och sedan skiljas åt med en cigg. Man ska dricka te mitt i natten när man kommit hem från krogen och man ska hjälpa till att städa varandras toaletter. Jag älskar att umgås med mina kompisar, men inte alltid. För jag gillar att vara själv. Jag tycker om att komma hem efter en skoldag och inte behöva prata med någon. Jag tycker om att få byta om till pyjamas och sätta på mig raggsockor och ta foton på konstiga saker. Jag gillar att gå och lägga mig i sängen klockan nio bara för att det är så himla skönt. Men så känner jag bara att jag måste umgås umgås umgås, för att alla andra gör det. Men jag gillar det där med att umgås när man har tid. När man inte behöver tänka på att man egentligen ska plugga eller borde gå och lägga sig.

Den enda gången det är bra att vara ensam these days är när man reser. Då är man helt plötsligt ascool när man är ensam och born to be wild och allt det där.

Äh, jag vet inte. Jag är inte bitter eller så. Jag är bara lite fundersam.

Crave.

Whyred alltså. Jag skulle kunna döda för de här plaggen (typ). Förhoppningsvis är jag inte alltför bakis på lördag och kan ta mig till en härlig Whyred-utförsäljning.


http://www.whyred.se/website1/1.0.1.0/78/1/?item=prod_prod-s1/262723&group=prod_prod_grp-s1/

http://www.whyred.se/website1/1.0.1.0/78/1/?item=prod_prod-s1/77234&group=prod_prod_grp-s1/


http://www.whyred.se/website1/1.0.1.0/78/1/?item=prod_prod-s1/246171&group=prod_prod_grp-s1/

Pyro.

Jag kan knappt sitta upp för att jag är så trött. Praktiken är nu avslutad och jag fattar inte hur sex veckor kan ha gått såhär himla fort. Det känns som att den började alldeles alldeles nyss. Det är alltid lite vemodigt att säga hejdå till ett ställe man varit på i sex veckor. Jag kommer sakna att ta blodprov och sätta dropp och allt såntdär. Men det ska bli skönt med humana uppstigningstider på morgnarna och att få ha nagellack och vanliga kläder på sig.

Jag hade tänkt försöka orka hänga med ut ikväll men hela min kropp skriker fuck off. Så jag tänker bara vara hemma och försöka få lite koll på vad jag ska säga på seminariet imorgon.

Men nu till det viktiga. Kängor eller boots? Boots eller kängor?
Här är alternativen.



Gillar att de inte är exakta kopior av Acne pistols, som tyvärr har blivit lite för uttjatade. De här är också lite lägre = asbra när man går i dom i skolan hela dagarna.



Så jävla skönt med kängor. Kort och koncist, men så är det ju bara.


HELP ME OUT!

2 steps.

Idag har jag nästan bara varit dålig. Gick upp vid halv tio och åt frukost med mina föräldrar. Gick och la mig i sängen igen efter det och kollade på alla onödiga tv-program man kan tänka sig. Sen gick jag och handlade yoghurt och godis. Var iallafall duktig nog att ta en väldigt väldigt lång omväg hem i hur-jävla-underbart-är-det-inte?-vädret. Resten av dagen har spenderats framför datorn. Bokstavligt talat.
Har en uppgift att skriva som kommer ta lång tid. Men jag har ingen kraft idag. Vill bara vara. Äta god mat och vara. Kanske tar jag tag i den imorgon istället. Jag måste ju.


Och jag vill så jävla gärna bli blond. Och långhårig.


She wants to run, can you feel it.

Är helt galet trött just nu och har ont i huvudet. Det känns som att min kropp inte vill röra sig en endaste meter. Jag har dock planerat in lite vinhäng ikväll så jag ska försöka att rycka upp mig och gå och förbättra sminket och byta om till några roliga kläder. Jag känner för jeans och något transparent. Men jeans på krogen? Vet inte alltså. Eller kanske jo. Min fina kille lämnade mig ensam och ömklig för två timmar sen ungefär och jag sitter bara och längtar tills på lördag då vi ska ses. Det som är så bra med att ha någon att längta efter varje dag är att man faktiskt kommer ur sängen på morgonen, även fast klockan är 04.50. Nog om mitt kärlekskranka jag. Nu ska jag klunka lite vatten och äta en god middag sen är jag on top of the world igen.






One.





Mitt nya (egentligen två veckor gamla) favoritplagg. 450 croners på Weekday. Luvz it.
Och armbandet är ju också asasnyggt. Från Monki.

Be with.

Imorse vaknade jag och hade asont i magen. Som de senaste dagarna. Efter att ha blivit övertalad av mamma och pappa bestämde jag mig för att gå och lägga mig igen. Vid nio vaknade jag igen och var sjukt täppt i näsan. Bestämde mig för att ligga kvar i sängen lite ytterligare. Det här är alltså en så kallad skitdag. Regnet slutar aldrig och jag har en uppgift jag måste göra men vet inte ens vart jag ska börja eller vad jag ska skriva om. Låter det vänta till helgen. Kanske. Eller?
Hade lovat mig själv att försöka rensa ut i min garderob idag. Och städa och sånt tråkigt. Och så måste jag gå och köpa ett nytt busskort, annars kommer jag inte till praktiken imorgon. Helt ärligt. Känner mig inte jättetaggad på att gå ut. Jag har inte ens några skor som håller tätt.

Blablabla. Så är det iallafall.
Är besviken på Lanvin for H&M också. Typ en fin klänning.
Kul.

Nu ska jag borsta tänderna.


You know me.

Om jag hade lite pengar över.






Kings.

Idag är jag hemma från praktiken. Jag minns knappt när jag var hemma från skolan sist. De senaste åren har jag varit hemma några gånger på grund av bakfylla, men som sagt. Jag minns inte när jag hade en helig sjukdag. Imorse när klockan ringde sådär okristligt tidigt och jag kände att jag inte kunde svälja. Ja, då bestämde jag mig för att låta kroppen få säga sitt (fint va?). Således har dagen spenderats i sängen med Strepsils och ASdåliga tv-program. Extremt dåliga faktiskt. American gladiators, Sjunde himlen, efter 10, Everybody loves Raymond för att bara nämna några. Nu har jag gaskat upp mig och tagit en dusch och sitter och dricker kaffe. Min plan är att jag ska försöka få lite frisk luft och i och med det köpa puder och concealer på H&M. Och skinka till maten enligt mammas beställning. Sen ska jag läsa fyra kapitel i Etikboken och avsluta det hela med ytterligare massvis av dåliga tv-program. Jag har tillochmed gått så långt att jag har laddat ner en Beck-film. När man är sjuk ska man bara kolla på skräp. Bra tv-program och filmer är liksom inte värda att befläckas av sjukdomen.

Så nu ska jag sätta på mig ett par tights och gå.
Jag frågar mig också varför jag inte bara ligger kvar i sängen och fortsätter med min sjukorgie.
Rastlöshet är svaret.

RSS 2.0