Friday i'm in love.

Jag tycker att det kan sluta snöa nu. Jag bryr mig inte så mycket om den snö som ligger på marken, hellre det än slask. Men jag klarar inte av när det snöar. Hela vägen till skolan igår var en orgie i ilska. Håret blåste in i munnen och i ögonen, snön blåste inte överallt. Mascara på hela kinderna, så klart. Panik över att mobilen blev snötäckt varje gång jag tog upp den för att byta låt. Idag ska jag åka till Stockholm och shoppa (och träffa en finis, ofc) och därför tycker jag att det kan sluta snöa. Det vore bra om det slutade snöa just på grund av att jag ska åka med SJ också. De brukar ju inte vara jättebra på det här med snö.

Det vore bra om det kunde sluta number 3: Jag hade tänkt dra ut och springa inom en snar framtid. Men om det inte slutar snöa så vet jag inte om jag går med på det. Har iochförsig också ont i halsen. Är lite rädd för att dö om jag tränar. Men å andra sidan ser det ut som att jag är gravid. Så tjock har jag blivit. Det är liksom inte okej längre. (Känner jag mig själv rätt kommer jag inte träna idag utan istället åka till Stockholm extra tidigt. Ni vet var ni hörde det först.)

Nä. Men nu ska jag räkna läkemedelsräkning och fortsätta lyssna på morgonpasset. Och måla top coat på naglarna. Underbara fredag.




Random bild: Jag och min bästis i Berran.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0