Fakk

Hur bittert är det inte att bli sjuk lagom till nyårsafton? Jag har så fruktansvärt ont i halsen. Och är sådär äckligt snorig. Och huvudvärk så klart. Har ingen som helst ork i hela kroppen, men det är nyår. Man kan inte stanna hemma då. Jag måste orka det här. Har försökt med alla mirakelkurer i världen. Ingefära-honungsvatten, muconangin, fischermen och vicks-salva över halva halsen, bröstet och under näsan. Men inget hjälper riktigt så mycket som jag skulle vilja. Är fortfarande genomförkyld. Och dessutom ser jag galet sliten ut. Det ska till storslagna grejer om jag ska lyckas se pigg ut ikväll.

Ska vila nu.
Gott nytt jävla år.

Bakfylla

Det som skulle bli "några öl" igår blev hemkomst klockan halv nio imorse. Kvällen innehöll V-dala, en galen patriot på Palermo, lång taxiresa och efterfest med folköl och absint. Som en vanlig måndag, med andra ord.
Mår så jävla dåligt idag. Vaknade klockan två av osökt många missade samtal och sms. Åt väldigt mycket frukost och kollade på Under solen. Värdelös film. Men Johan Widerberg. Min kärlek för den mannen kan inte ens beskrivas i ord. Typ.

Nu ska jag fortsätta med det jag har ägnat hela den här dagen åt. Criminal minds. Har fastnat. Inte så karaktärsdanande, men äh. Orka vara pretto rå.

Just shoot me already

Tv-kanalerna själva har nog insett att det är mest idioter som fortfarande kollar på tv (mig själv inkluderad litegrann). Ikväll sänds Bröllopsfixaren, Mission impossible 3 och Bodyguard. Vad fan? Bästa sändningstid. Alla är bakfulla alternativt lever i någon sorts julkoma. Alla vill se på film. Inte nu längre alltså. Sen är det 2½ men på sexan. Skjut mig.

Nä, jag ger nog upp det här med tv överhuvudtaget och kollar på Criminal minds istället. Vad fan är det för jävla serie förresten? Hatar the old guy, han är exakt som Horatio i CSI. Men min hjärna klarar inget mer avancerat idag (och mamma och pappa fick första säsongen i julklapp).




26/12

Har spenderat dagen i soffan. I horisontellt läge. Har inte kunnat röra på mig utan spykänslor. Den här bakfyllan är inte nådig. Den kan ganska enkelt beskrivas med att jag förfestade på gin och russian igår. Så går det när man intalar sig själv att man inte ska gå ut på juldagen och struntar i att gå till systemet. Lång mening. Kändes det som iallafall. Nåväl, lite folköl gick ner också fast jag tror att jag bara drack en av fyra. En gav jag till en kille i kön. Känner mig alltid lika snäll när jag överöser folk med alkohol. Även om det är folköl.
Vi var på V-dala igår trots 23-årsgränsen och jag är jävligt glad över det. Vi hustlade oss in när vakten inte såg och idag har jag stämplar över hela min arm av någon anledning. Afasi & Filthy var där också. Jag måste lära mig att sluta vara kär i Afasi. En bra kväll, med andra ord.

Förutom att min mobil dog. På väg till förfesten dessutom (!), inget fyllekrossa mobilen här inte. Den kan bara användas om man drar upp displayen halvvägs. Så jag kan inte ringa nummer med 1 2 3 i. Och inte skriva ord som innehåller abcdef. Inte så jävla härligt. Och garantin har gått ut. Imorgon tvingar jag min far att köra mig till närmaste elektronikvaruhus. Blir alltid lurad när jag är på såna ställen. Det lyser okunnig om mig. Bäst att pappa sköter pratandet, jag kan följa med och sköta betalningen. (Vad skulle man göra utan sparkonton?)

Insåg nu att jag inte har borstat tänderna sen igår morse. Är lite äcklad över mig själv,
don't rub it in. Dags att flossa nu.


Julafton goes juldagen

Paketutdelning

Obligatorisk julaftonsbild

 

Min nya klädställning!

 

30 favoriter

 

Julklappsböcker

 

Nytt nattlinne

 

Cool tjej

Julafton














Varför komprimeras dom? ICH GO CRAZY!

Skinny lover

Är så jäv-la mätt. Varför gör man det här mot sig själv? Jag var mätt redan innan middagen. Jag har ätit godis sen tolv-tiden. Konstant. Varvat med Pringles och nötter. Hade jag varit bakfull idag hade jag älskat livet. Är röksugen också. Men varför bryta ett vinnande koncept? (Det här med med att vi låtsas som att jag inte röker, alltså).
Ska kanske låtsas att jag ska "ta en promenad". Förra året försökte jag med den tio gånger men varje gång jag tog upp det propsade mamma på att hänga med, så det blev inget.

Nu ska jag ta den energi som inte går åt till min matspjälkning och försöka vara trevlig mot valfri familjemedlem. Exempelvis min bror.
Och så ska jag lyssna på Bon iver.
Bra så.




Bonanza












Såhär kul har jag på julafton. Och bilderna får för sig att komprimera sig själva. Don't kill the messenger.

Weihnachten

"Jesus föddes inte
Nej, just det. Och jag hatar att vi firar en hel helg till åminnelse av någon som aldrig har funnits och aldrig kommer att finnas. Det spelar ingen roll hur mycket man vill påstå att han visst fanns. Och om det nu är så att det visst fanns en Jesus men att han inte alls uträttade alla de underverk som sägs, så vad är då meningen att fira hans födelse? Äsch, det kanske inte är meningen att man ska förstå sig på det där om man inte är pastor Ekman eller Helge Fossmo. Jag ger upp.


Julen suger och jag mår sämre än jag gjorde igår.
Innan julens intåg var allt frid och fröjd.
Död åt köttbullar, prinskorv, Kalle Anka och glögg.
Död åt Svt.

Kom inte och påstå att jag har fel för alla vet någonstans
att julen inte alls är så rolig och fridfull som man gärna vill tro att den är.

Nu ska jag dricka kaffe, sitta samlad med familjen och låtsas att jag älskar julen.

Men jag är inte den som är den.
God Jul"


Såhär skrev jag på julafton 2007. Snacka om bitter tjej. I år är jag betydligt sundare. Har varit ute på en timmes powerwalk med Astrid och duschat och tagit bort det där avskavda nagellacket, som jag tänkt göra i en vecka. Nu kollar jag på Pippi Långstrump på de sju haven och äter på chokladtomten som jag fick i julstrumpan. Är sjukligt taggad på julmat och julklappar.
Nu ska jag gå och välja julaftonsklänning.
Är inte julen hur soft som helst? Man får vara ledig, äta hur mycket man vill utan dåligt samvete och se på massa gamla filmer tjugofyra timmar om dygnet.
Fröhliche Weihnachten!

Weihnachten

Jag är helt fullkomligt slut. Har spenderat hela dagen på stan med P som köpte julklappar. Det var kallt och en timme kändes som tre, två som sex och så vidare. Men det var trevligt. Älskar att se folk julklappshetsa när jag redan har köpt alla mina. Inte främst P då, men alla andra.

Åt årets första julskinka (har en thing för att betona att något är årets första) och har numer fått in julkänslan. Bortsett från att jag sitter i mörkret på mitt rum och stirrar på datorn. Mamma jobbar natt och pappa kollar på Anna Ankas jul. Jag har just sett Trainspotting och kan inte alls bestämma mig om jag ska se Love actually eller Sagan om ringen. Dom går på tv, alltså.
Har cravings efter chips men vågar inte gå och ta för jag tror att pappa och jag har en silent beaf. Varför? Jo, för att jag snäste av honom när han ville se parodi på Hollywoodfruar-klipp när jag låg och kollade på film. Ser ni något genomgående tema? Det gör jag också.


Abstinenser

Herregud vilken Gossip girl-abstinens jag har. Och enligt imdb.com kommer inte nästa avsnitt förrän i mars. Funderar nästan lite på att köra ett säsong 1-maraton i mellandagarna.

Eftersom det inte blir något GG ikväll (Och PH verkar ha tagit något sorts uppehåll? Abstinens två!) så ska jag underhålla mig genom att kolla på Revolutionary road som har huserat otittad på min hårddisk i några månader. Är lite bakis, känner jag nu. På fyra ynka öl. Men det var det helt klart värt. Igår drack vi öl på V-dala och det var hur längesen jag gick ut och bara ölade. Jag måste göra det oftare. Eller det borde jag inte alls göra, och kommer fördmodligen inte ha tid med det heller. Därför tänker jag dricka så mycket öl jag vill hela jullovet. Eller fram till nyår åtminstone.

Nu ska jag gå och äta julknäcke. Abstinens tre!


Produktivt

Idag har jag varit så fruktansvärt duktig. Gick upp klockan tio (kanske inte jätteduktigt, men råkade sova bort alarmet och mamma väckte mig inte, what to do?) och åt frukost. Första Julknäcket i år. Episkt. Sen tog jag tag i att städa mitt rum som inte har blivit städat på väldigt länge. Alltså väldigt väldigt länge. Äckligt länge. Och jag har nog aldrig städat så grundligt i hela mitt liv. Dammade tillochmed under tvn. Där fanns det ungefär fem centimeter damm. Löve it. Och så skurade jag golvet. Nu kan man typ slicka på mitt golv utan att bli sjuk. Gött.

Sen kokade jag knäck. I flera timmar kändes det som men det var nog en och en halv. Men så lång tid ska det ju inte ta. Och knäcken blev trots det lite mjuk. Men god. Det är ändå bara jag som äter den, typ. Mamma och pappa säger att dom gillar skiten men jag vet inte, det finns alltid suspekt många kvar i burken långt efter jul.
Efter knäckkokandet drog jag ut och sprang. Förstår ni? Ut och springa i tio minusgrader, vem gör det? Jo, jag. Så himla duktig tjej. Nu har jag väldigt ont i magen och känner mig allmänt snurrig i huvudet. Alltid är någonting på bekostnad av någonting. Oftast min hälsa. Living on the edge!
Nu ska jag finslipa mitt smink sen dra till V-dala och ta en öl med A och Z. Sant jullov!

Och förresten är jag lite ledsen över att Brittany Murphy är död. Vet inte varför. Kopplar bara ihop henne med den där dåliga komedin med Ashton Kutcher. Och Sin City iochförsig. Gillar Sin City, så klart att man är lite ledsen. Men ändå. Känns omotiverat.

I'm out of bounds

Tanken på att jag inte behöver gå upp klockan sex imorgon för att gå på en åtta timmars föreläsning gör mig helt stissig. Är så himla himla glad. Har tillochmed fått min mens nu. Ett tecken på att jag har stressat ner, med andra ord. Är lite besviken på att det helt klart berodde på stress. Inbillade mig att det berodde på att jag har levt på mackor och cola zero i den senaste tiden, så började kompensationsäta. Trodde liksom att det skulle få igång kroppen igen. Nu känner jag mig inte annat än fet efter vecka av stora middagar och choklad i mängder. Jag lär ju gå och träna imorgon. Men vill helst bara umgås med mina kompisar. Som jag saknar att bara hänga och skratta och röka. Man trodde nog aldrig när man var yngre att man skulle behöva kämpa för att hitta tid till att umgås. Att man helt ofrivilligt inte skulle träffa en kompis på två veckor, trots att man är i samma stad. Bara på olika håll. Galet är det.

Vill lägga upp någon bild men jag fotar aldrig längre. Tar inte ens poserbilder på mig själv. Så jag har ingen trevlig bild. Börjar ju kännas tjatigt med jagförettårsen-konceptet.




Flashback

Blir lite galen på mig själv. Gick till Willys och råkade få kvittot att sluta på 194 kronor. Hur lyckas man? Var på stan för att köpa julklappar. Råkade hitta en ring för 70 kronor. Och den där portmonnän som jag behövde. Men ingen julklapp. Så nu är jag fattigare utan ett bra syfte. Men ringen var ett måste och portmonnän (haha) också ju. Och så köpte jag strumpisar. Mitt tredje par på typ en månad. Jag har fått för mig att dom blir sunkiga, nämligen. Jävligt dålig insikt, känns som att det kommer bli dyrt i längden. Men trots att jag ägnar ett helt inlägg åt att oroa mig över min ekonomi så har jag bestämt mig för att skita i den. Tar pengarna slut så har jag ju ett sparkonto att låna av (eheh).

Nu ska jag kolla på Shrek 2 på femman. Hoppas hoppas att den inte är med svenskt tal.
Sen ska jag sporta min nya ring (och de nya strumpbyxorna of course)

Och för att det är kul med random bilder. Jag för ett år sedan. Kul va?





Bra fast dålig

Det här är en bra fast dålig dag. Hatar det. Vaknade klockan åtta, innan väckarklockan ringde. Kan ha något att göra med att jag däckade vid tio igår, men jag vet inte. Var väldigt taggad på livet och gjorde mig festlig och fin. Sen meddelade P att hon skulle hem och sova efter sin tenta istället för att umgås med mig. Så nu är jag uttråkad, så klart. Ska gå till Willys och köpa ingredienser till ischoklad (tips till er som har hatat ischoklad innan. gör den med mörk choklad. SÅ gott!) och middag. Mamma och pappa ska ut och äta. Jag får äta i min ensamhet. Antar att det blir en fryspizza (den femte inom två veckor isådantfall) eller några mackor. Efter ischokladsihopkokningen tänker jag gå på stan, med eller utan den där P. Måste ha nya strumpbyxor och en portmonnä. Hur töntigt känns det inte att ens yttra ordet portmonnä? Men jag behöver en iallafall. Stora plånböcker får inte plats i små väskor, förstår ni.

Längtar till ikväll klockan sju. Då ska jag till P. Har seriösa cravings efter vin.
(Ja, jag är medveten om att det inte är riktigt socialt accepterat. Men vafan)

Ferie

Jag har jullov nu. Eller jullov är det ju inte egentligen då man inte har det på universitetet, men jag kallar det det ändå. Lämnade in en uppgift igår istället för att gå i skolan idag och på måndag. Så jag är fri nu. Har haft en riktigt bra första dag på mitt självinvesterade lov. Träffade Carro och köpte presenter till en viss P som fyller 20 år idag. Och lämnade in min sammetsklänning på kemtvätt (!). Hittade en väska till mig själv också. Inte en stor väska som jag behöver utan en liten. Med chanel-kedja som jag har sagt att jag har tröttnat på, men tydligen så har jag inte det. Sen träffade vi födelsedagsbarnet och köpte biljetter till nyårsgasquen på v-dala. Sen fikade vi plus jonte på Waynes. Körde en bolagettripp och sen! sen, gick vi ut med två! hundar i slottsbacken. Jag hade klackar och bar på tre påsar, varav en systemet. Jag klirrade och halkade mest runt. Men det var fint ändå.
Nu ska jag ladda hem någon film och njuta av att jag bara ska vara hemma hela kvällen.
Imorgon är det fezt, fezt, fezt.


Nine to five typ

Så himla skönt när man lämnar lägenheten nio på morgonen och kommer hem nio på kvällen. Inte. Men nu är vi iallafall klara, med instuderingsfrågorna. Vi började i början av november. Har tagit oss igenom tio ämnen. Och med en liten snitträkning kan man få fram att vi gjort runt 400 instuderingsfrågor. Block har gått åt och pennor har tagit slut. Och händer har krampat. Men nu är det klart iallafall. Jag tror faktiskt att detta pluggande har gjort jävligt mycket väl för mig trots allt. Nu kan jag ta lov i mellandagarna, sen väntar två veckor av hetspluggande. Men det jag gottar mig mest i är att jag vet att det finns folk i klassen som inte ens har börjat plugga. Vi har gjort instuderingsfrågor mest varje dag och blivit klara på en månad. Dom som ska klara att få in allt det där i huvudet under jullovet. De är übermenschen, minst sagt. Men det finns väl kanske såna också, som Nietzsche skulle ha sagt.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska fördriva tiden med. Borde gå och lägga mig då jag ska upp sex imorgon. Men vill inte. Vill kolla på någon serie, men har sett allt jag har på datorn. men ÅH ja! Jag ska kolla på Skavlan. I'm off!

20.06

Önskar så väldigt mycket att dygnet hade lite fler timmar. Hur jag än gör så känns det som att timmarna bara försvinner. Gick upp sex imorse och trodde att jag skulle dö. Inte på det där tramsiga sättet, utan på riktigt. Orkade knappt stå upp i duschen och åt en mjuk macka till frukost för att jag var så disträ. Jag har inte ätit annat än knäckebröd till vardagsfrukost på hundra år. Så fel med mjukt bröd. Fel bara. På vardagarna ska man ju lida litegrann. Bussen var så klart överfull imorse. Under den fyra timmar långa föreläsningen höll jag på att somna på riktigt. Det är ju lite common knowledge att jag inte kan somna någon annan gång än efter tio på kvällen, men nu var det nära. Fick shotta kafeterians äckliga kaffe för att komma på banan igen. Gick rätt bra tills världens oflyt slog mig. Skulle hem till en klassis för att plugga i Stabby. Eller bortre Luthagen kanske. Hursomhelst. De andra skulle cykla så jag tänkte ta bussen från BMC och sen 5an till Studentstaden. När jag kom ut från BMC åkte bussen precis ifrån mig. Fick vänta i tio minuter. När jag kom till centralstationen stod det att det var 20 minuter tills 5an skulle gå. Övervägde att gå till Lutis, men sen började det snöa och mina lår började tappa känseln. Så jag gick in på stationen för att köpa cigg och fördriva tiden. När jag kommer ut därifrån ser jag 5an stå vid hållplatsen. Inte alls på given tid. Småsprang dit, och den åkte framför mina ögon. En kvart till att vänta. Till slut kom jag iallafall fram. Vi pluggade från ett till sex. Kom hem vid sju-tiden. Helt utmattad. Åt alldeles för mycket pasta och mackor, trots att jag egentligen inte alls var hungrig.

Nu borde jag gå med soporna, som jag lovat. Har tänkt att gå med dem i en timme nu men inte kommit iväg. Har nämligen försökt ta igen allt jag har missat. Mitt internet har i princip legat nere de tre senaste dagarna.

Kanske ska sluta skriva nu. Soporna var det, ja. Sen ska jag nog försöka varva ner. Jag har inte ens fått min mens för att jag är så stressad. Då är man stressad. På riktigt.


FML (litegrann)

Önskar att jag hade tid att skriva. Har pluggat i nio timmar idag. Och gått i skolan. Har hunnit med väldigt mycket plugg (no shit) men ingenting av det som jag egentligen vill göra. Typ hänga vid datorn, ringa mormor och måla om naglarna. Men nu ska ta bort sminket, bädda ner mig i sängen och kolla på PH. Klockan sex imorgon är det rise and shine igen. Men det gör inget, det är ju fredag. Ska äta på Trattoria Commedia (?) med la familia. Sen ska jag hänga på gasque på Norrlands hela natten. Och försöka dricka vin med fint folk däremellan.

Återkommer när jag har något vettigt att skriva.
(Läs: Min beklagan över bakfyllan på lördageftermiddag)


Why are you looking grave?

Fan vad allt är jobbigt nu. Var ensam på jobbet idag och har insett att jag inte kan jobba kvar där. Får panik. En timme har dragits bort från vår arbetstid, men det är fortfarande lika mycket att göra som innan. Jobba kvar? Nä, tänkte väl inte det va. I övrigt har jag PMS. Hatar allt och alla. Är bitter för ingenting och känner att jag bara för en gångs skull skulle vilja ha allt på mina villkor. Men nä, tänkte väl inte det va.

Imorgon börjar jag 8.15 igen och går till 17. Borde gå och lägga mig nu med andra ord men mitt huvud gör för ont.

Gillar att jag hör Mew i någon tv-reklam i skrivande stund. Såg någon reklam med en Arcade fire-låt för någon vecka sen. Håller tv på att bli indie månne?

Nu ska jag borsta tänderna. Kanske klunka en liter vatten också, då jag har glömt bort att dricka det idag. Har druckit fyra koppar kaffe, men inget vatten. Idioti.


Don't stop me now

Mamma och pappa köpte iphones i helgen. Ni kan ju tänka er hur det har låtit.
"Amanda, kolla, jag är inne på internet! på mobilen"
"Amanda, får jag ta ett kort på dig?"
"Amanda, man kan se en bild på personen när den ringer!"
"Amanda, kolla på det här som man kan sätta på som fodral"
"Amanda, hur sätter man på ljudlös?"
Osv osv. Jag har blivit hjärnskadad av allt detta. När de först kom hem med dem så
dissade jag dem (både mami och papi och iphonesen. fin böjning) men efter att ha dragits med dem (både mami och papi och iphonesen. fin böjning x 2) hela helgen så har jag nu börjat gilla den där lilla apparaten. Skulle inte banga på att ha en, men andra ord. Men isådantfall ska det vara med tele2. Så jag får väl vänta några år till.

I övrigt har det inte hänt särskilt mycket sen jag skrev sist, vet inte ens när det var och ser inte att någon skulle undra. Men jag var iallafall ute och sprang igår. Och idag med. Känner att jag är sund nu. Mår bra av det här. Ska försöka att hålla i det längre än två veckor den här gången, men jag lovar inget. Kom ihåg det.
Var på obduktion imorse också. Men det kan jag inte skriva så mycket om på grund av tystnadsplikt. Men jag får säga att hjärnan var precis så som på ritade bilder iallafall. För det var den.

Nu funderar jag på att svara på några instuderingsfrågor om balanssinnet. Om jag orkar.



Älskar att hitta random gamla bilder. Den här är från 2007-02-13. Snart tre år sen, med andra ord. CRAZY. Gillar min hållning och min "frisyr". Frågan är varför jag har ett kors runt halsen. Hycklare!

Under pressure

Lyssnar på greatest hits av Queen. Vet inte vad denna Queenhype kommer ifrån. Men Freddie Mercury sjunger som en gud. Och så stinker det barndomsminnen om alla deras låtar. Pappa drog på Queen på fredagarna. Ofta världens högsta volym. Och man tyckte att det var bra redan då. Iallafall mycket mycket bättre än den där sega Ulf Lundell som han envisades med att spela.

Den här dagen är dömd till att vara ett misslyckande. Spenderade hela gårdagen framför datorn/tv:n. Så jag har fruktansvärt mycket överskottsenergi, vägrar att ägna denna dag åt Vem vet mest?-tittande. Och jag borde verkligen plugga. Eller måste, egentligen. Men tänker att jag ska dra ut och springa, så gör jag någon form av nytta. Drar jag ut och springer nu så är jag färdigsprungen och färdigduschad vid halv två. Vad fan gör jag då? Enda alternativet (om jag ska upprätthålla mitt duktighetsmönster) är ju att plugga. Vill SÅ inte.
Vi får se hur det här slutar. Men först springa. (Kommer dö).


B

Är äckligt bakis idag. Och med äckligt menar jag det som en förstärkning men äcklig är även just det jag är. Har inte borstat tänderna än och glider runt i sweat pants och en slapp t-shirt. Har powernappat i omgångar, för att jag trodde att jag skulle orka gå och fika. Men jag är förstörd.
Just nu sitter jag och läser en av de roligaste bloggarna jag vet. Anna Brauns. Sjukt bra.


Nu ska jag käka varmkorv och kolla på På spåret. Sen kanske jag duschar och borstar tänderna. Med betoning på kanske, that is.

Dance with guns

Sitter och dricker Carros specialdrink från Italien (tillsammans med henne och Malin) och lyssnar på Maskinen. Vi har precis kollat på Idol. Jag är kär i Calle. Och i Erik. Har ätit pasta carbonar också. Är trött fast pigg men kanske lite lullig och det här kan nog bli bra. Har pluggat hela eftermiddagen och känner att jag är värd att inviga min nya tröja/klänning genom att shaka lite ass och dricka öl på Norrlands. Gött.

See you in the moshpit!


Craze

Ska försöka att inte klaga så mycket idag. Istället tänker jag briljera om att jag var i skolan från åtta till typ sex idag. Det är nästan tio timmar. Slå det om ni kan! Började dagen med föreläsning om sinnena, närmare bestämt hur synen fungerar osv. Hängde med helt okej. Efter det började vi med njurfysiologi och det enda jag har tagit med mig från de föreläsningarna är att njurarna består av något som kallas nefron. Typ. Trodde aldrig att något som njurarna kunde vara så komplicerat. Efter avslutad föreläsning vid tretiden satte vi oss och pluggade. Hur amibitöst? Jag har numera bara tio frågor kvar av mina 63 instuderingsfrågor om cirkulationssystemet. Gött. Skulle väldigt gärna vilja göra dem nu, men min hjärna orkar inte riktigt med.

Förövrigt, gudsförgäten. Hur härligt är inte det ordet? Eller bara förgäten, om ni så vill. Kommer ihåg att jag många dagar i mina yngre år grubblade över vad det där "förjätna" betydde. Men nu så. Bra ord helt enkelt.

Och eftersom jag nu har återupptäckt Weeds så ska jag dra på mig mina sweat pants, lägga mig i sängen och kolla på det. Sen ska jag se Bonde söker fru (ja, jag vet. vad fan har hänt med min karaktär?) och förhoppningsvis dricka lite alkoholhaltig dryck i form av glögg.

(Skulle egentligen ha laddat upp en bild på mina två favoritkaraktärer. Men internet är en hora, så ni får hålla till godo med ett trist inlägg utan bilder. Thug life)

Why oh why?

Önskar att jag hade tid att uppdatera oftare, men det har jag inte för att det enda jag gör är plugga-gå i skolan, plugga-gå i skolan osv osv. Riktigt härligt. Men nu börjar orken tryta på riktigt. Kom hem vid halv sex idag efter fyra timmars föreläsning och det första jag var tvungen att göra var att öppna böckerna. Men nu har jag gett upp. Mitt huvud värker, i protest tror jag. Alla mina friendioes förfestar förmodligen i detta nu. Är rätt så jävla avundsjuk. Kommer förmodligen inte vara det imorgon då jag kommer vara hyfsat pigg och icke-bakfull. Men just just nu skulle jag väldigt gärna vilja umgås lite med dom, dricka vin och röka några cigaretter för mycket. Men vad är väl en bal på slottet?

Ska kolla på Plastikkirurgerna med mamma och pappa och dricka kaffe nu.
Sen Weeds, sen Hell's kitchen och sedan sova. Det här är livet det.

Förresten har Carro meddelat mig att det börjar en ny säsong Project Runway på söndag. It's on! Älskar älskar älskar.

Vet inte riktigt vad jag skriver nu. Känner mig helt dum i huvudet på grund av denna trötthet. Off I go!

RSS 2.0