Hoodie

Den här dagen har inte fallit mig riktigt i smaken. Var dödstrött när jag vaknade. Inbillar mig att det var för att jag tvingades gå upp en timme tidigare för att gå till tandläkaren. Skulle hämta min bettskena idag (kan det finnas något osexigare?) men den glappade. Jag trodde att jag skulle få smita därifrån snabbt men icke. Jag fick göra nya avtryck och det gör så jävla ont att ha en järnkorg upptryckt i gommen med någon illaluktande deg. När jag kom ut därifrån, trött och jävligt stressad för att jag skulle till skolan, såg jag mig i spegeln. Jag såg precis ut som The joker. Insåg att det inte var någon idé att sminka över. När jag rökte på vägen till skolan höll jag liksom hela handen över munnen som nazisterna gjorde. Osmickrande.

Dagen ägnades åt PM-skrivning och det är aldrig lätt att försöka skriva ihop någonting på tio personer. Vi säger inget mer än så. När jag gick hem spöregnade det och någon gång under dagen har jag drabbats av världens jävla halsont. Nämnde jag att jag de senaste timmarna har plöjt sida efter sida i en bok? Och inte vilken bok som helst. En bok om en liten french boy som dödade sin familj på 1800-talet. Och så lite filosofer som har analyserat det. På engelska. Skitjobbig engelska.
Nu har jag 50 sidor kvar men jag kan verkligen inte läsa mer. Måste lämna ifrån mig boken imorgon eftersom den bara vara till låns. Känns ASbra att behöva gå upp klockan sex imorgon för att läsa.

Nu fick jag eftersvettningar av mitt te. Måste gå och klä av mig min hoodie.
Vem fan använder (och säger) hoodie nuförtiden förresten? So ninth grade. Fast då kallade man det för mjukiströja. Gött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0