Förlåt Filip och Fredrik

Alltså. Inte visste jag att jag var såhär bunden till rutiner. Jag upptäckte imorse att Tillsammans är man mindre ensam går på tv ikväll. Jag har velat se den filmen ända sedan jag såg Amelie från Montmartre för första gången och blev kär (nästan) i Audrey Tautou. Jag bestämde på en gång att jag inte fick missa den ikväll. Men dessvärre har det gnagt i mig hela dagen. Det är nämligen så att Filip och Fredriks olika program alltid (tror jag?) sänds på måndagar vid tio-tiden. Nu är det Boston tea party-säsong och jag har inte missat ett avsnitt. Samma sak med Ett herrans liv, Grattis världen, Hundra höjdare etc. Så ni förstår problemet va? Ja, jag vet att televisionen har blivit webbaserad och allt det där, men det är helt enkelt inte samma sak som att titta på tv. 22.00 på måndagar är förknippat med lättsmälta intellektuella frågor för mig, så frågan är om jag kan slita mig bara för en kväll.

Det ska tilläggas att jag har försökt ladda ner Tillsammans är man mindre ensam x antal gånger men utan framgång. Och att hyra film är inte riktigt min grej. Så egentligen finns det bara en sak att göra.


Kommentarer
Postat av: m

oj, jag har både sett tillsammans är man mindre ensam på bio, samt laddat ner filmen och köpt den. herregud. det är ett bra val att se den framför filip och fredrik. jag tänker se den igen, även fast jag följer killarna.

2010-03-29 @ 22:05:20
URL: http://cityvoicess.blogspot.com
Postat av: Cissi

Amanda! Jag har hittat en blond fjortis-kopia av dig! I början av Det kungliga bröllopet del 3, när dom är i Ockelbo! ;)

2010-03-30 @ 02:28:13
URL: http://Heartbeeats.blogspot.com
Postat av: Amanda

hahha, måste kolla!!!

2010-03-30 @ 15:49:56
URL: http://amandasofialundgren.blogg.se/
Postat av: Amanda

hahaha men guud, vilket skabb. men kanske kan se en liten likhet! haha

2010-03-30 @ 15:52:21
URL: http://amandasofialundgren.blogg.se/
Postat av: Cissi

hehehehehehhehee

2010-03-30 @ 19:05:37
URL: http://Heartbeeats.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0