Elle?

Tänker att jag kanske borde börja prenumerera på någon tidning. Har inte premunererat på en tidning sen jag var tio och då var det den där tönt-tidningen "Julia" som gällde. Så, nu tänker jag att jag ska gaska upp mig och önska mig en prenumeration i julklapp. Vill ha något med fäshiön i. Typ fina bilder. Men också klädtips och så. Inte som i Damernas värld där allt kommer från Natalie Schuterman och NK.
Kan någon informera mig om vilken jag ska välja? (har typ aldrig läst en "tjejtidning". Förutom hos frisören då. Och det är inte för att jag har någon sorts karaktär och bara läser dagstidning. Nä, det är för att jag är för ekonomiskt tillrättalagd). Är det Elle man ska köra på eller?


Kommentarer
Postat av: m

jag har prenumererat på ELLE så länge jag kan minnas, men jag tycker att den har blivit sämre med tiden. men det är kanske bara mig det är fel på.

elin kling och jonna berghs "style by" då, som släpps i mars? haha

2010-12-10 @ 19:47:07
URL: http://cityvoicess.blogspot.com
Postat av: Peppe

Elle är ju den enda seriösa tidningen i sverige känns det som. Köpte Veckorevyn idag och höll på och spy. Känns som att det är ett gäng fjortisar som skriver tidningen.



Elle är dock fullt med reklam, det hatar jag. Och att alla kläder är för dyra för mig.. Men det kanske inte är deras fel.



Fan, det där är svårt alltså.



JAG RÖSTAR FÖR ALLERS!!

2010-12-10 @ 22:20:32
URL: http://makeitupforme.blogspot.com
Postat av: Amanda

hahaha, men vafan. Då blir det väl Allers då. Nej, men åh. jobbigt när alla kläder bara är asdyra. man blir så nedslagen varje gång man ser något snyggt. kanske ska vara fäshöööön och börja köpa franska och engelska elle varje månad bara?? haha

2010-12-11 @ 18:39:25
URL: http://amandasofialundgren.blogg.se/
Postat av: m

de dyra kläderna i elle är ju för att inspirera, och ofta har de ju h&m/indiska/lindex/weekday/monki-kläder med (förutom i moderepotagen som är mer påkostade). :) annars är ju BON en trevlig tidning. renodlad mode, typ

2010-12-11 @ 19:39:33
URL: http://cityvoicess.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0