01. Om mig

Hakar på bloggutmaningen, mest för att det är bra att ha något att göra. Man ska skriva ett inlägg på ett visst tema under trettio dagar. Jag ligger lite efter, så det får bli två inlägg idag istället. Allt för mina fem läsare (kan också vara fler. Eller färre. Har inte vågat kolla statistiken på ett tag).


Om mig? Jag ska alltså berätta någonting om mig. Jag är livrädd för att dö. Och för att bli blind eller tappa håret. Jag har sjukliga rutiner som jag måste genomföra innan jag går hemifrån. Därför kommer jag nästan aldrig för tidigt till någonting längre, även om jag går upp tre timmar innan. Jag älskar choklad men hatar att vara tjock. Jag tycker det är för jävla tråkigt med folk som inte kan klä sig snyggt. Avgudar min egen klädstil. Vissa dagar. Andra dagar kan jag känna mig som Kissie. Jag tänder på intelligens mer än något annat. En person kan vara i mångas ögon väldigt ful, men om denne kan citera kända författare, rabbla alla primtal som finns och prata om börskraschen 1921, då faller jag som en fura.

Det var det. Less is more.

Kommentarer
Postat av: m

hur kommer du på ämnen att skriva om? beundrar det.

2010-12-02 @ 22:55:08
URL: http://cityvoicess.blogspot.com
Postat av: Amanda

Om du menar ämnena så är det inte jag som kommit på dom! Någon töntig bloggutmaning som bl.a michalea forni och dom kör. (töööntig tjej)

2010-12-03 @ 15:05:12
URL: http://amandasofialundgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0