Gött

Är numera 1100 kronor fattigare, men ack så glad. Har hittat de perfekta skorna. Bra bra bra. Har ingen bild på dem så ni får helt enkelt försöka visualisera dem. Pippiskor, typ. Fast med klack. Lo-hove it.

Är fruktansvärt taggad inför ikväll trots att sviterna från gårdagens bakfylla känns. Förstår inte riktigt hur man kan vara bakfull i två dagar av att bara ha druckit öl. Min kropp är inte vad den en gång var. Men lika glad är jag för det.
Har köpt Newcastle brown ale. Kanske världens godaste öl. Vill bara dricka NU. (lite varning på det kanske)


Kommentarer
Postat av: m

köpte du vagabondskorna?? (eftersom jag kommenterar allt du skriver så verkar det som att jag är din stalker. åh.)

2009-10-10 @ 18:48:38
URL: http://cityvoicess.blogspot.com
Postat av: Amanda

haha, jag är glad att någon kommenterar! neej, jag köpte faktiskt ett par andra. insåg att jag bara har skor med höga klackar, måste ha ett par som man kan gå en hel dag i utan att få ont!

2009-10-11 @ 13:49:23
URL: http://amandasofialundgren.blogg.se/
Postat av: m

Okejdå! Jag måste bara säga att de är väldigt sköna att gå i, för mig som nästan aldrig annars går i klackar. (mer än till fest, vilket nästan aldrig händer) i fall du ångrar dig lite, fast nu inser jag att jag kanske har framkallat lite skoköp-beslutsvelande. om det ens går att kombinera de orden.

2009-10-11 @ 17:39:51
URL: http://cityvoicess.blogspot.com
Postat av: Amanda

Haha, ååh, men dom jag köpte först var exakt dom som du har fast låga, eller liksom exakt samma klack, och jag gick lite i dom hemma och insåg att dom var sköna för att vara höga, men inte tillräckligt sköna! jag är så känslig när det gäller att få ont i fötterna, haha.

2009-10-12 @ 13:13:21
URL: http://amandasofialundgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0