86

Jag hatar Blondinbella. Det har inte fungerat att gå in på hennes blogg på flera dagar nu. Vad ska jag då sysselsätta mig med? Jag kan ju inte bara läsa bra bloggar, det blir för jobbigt. För mycket intellektuell stimulans för min lilla hjärna. Jag behöver lite bilder på mat och tights och såntdär.

Apropå tights. Den här grejen med jeanstights förstår jag inte riktigt. Vill man ha jeans så har man väl jeans? Och vill man ha tights så har man väl tights? Tycker att det blir jobbigt när de ska börja beblanda begrepp och material och sådär. Blir för krångligt. Skulle helst se att tights döptes om till något annat också. För när man handlar strumpbyxor på H&M heter dom tights. Då får man alltså strumpbyxor. Men man kan också hitta tights som heter tights. Och då är det alltså inte strumpbyxor, utan tights. Utan fot alltså. Väldigt förvirrande.





Kommentarer
Postat av: Rebecka

HEJ! haha måste bara säga att jag ÄLSKAR din blogg... det är det första jag tittar på när jag går in på internet! alltid så sköna inlägg! fortsätt skriva, helst mera! Har funderat på att skaffa blogg men vågar inte för jag har inget roligt att skriva... inte ens roliga ordlekar som du alltid lyckas med haha!!

Fortsätt skriv!!!



Hade bra! kramar Rebecka (från klassen)

2009-03-03 @ 17:35:53
Postat av: Amanda

Haha, vad roligt att någon gillar den!



Men börja blogga, det är 2009, då har alla en blogg! haha. Ha det så bra! :)

2009-03-03 @ 20:48:53
URL: http://amandasofialundgren.blogg.se/
Postat av: Amanda

Haha, vad roligt att någon gillar den!



Men börja blogga, det är 2009, då har alla en blogg! haha. Ha det så bra! :)

2009-03-03 @ 20:50:10
URL: http://amandasofialundgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0