Angst

Idag har jag tränat. Jag sprang 5 km på det där ångestframkallande springbandet.
Ja, jäklar i mig. Dock kändes det att jag har haft ett uppehåll i två veckor.
Svettades som en vulkan som spyr ut lava. Flåsade gjorde jag också. Men som tur var hade jag min livlina.
Har nämligen fått en ny bricanyl utskriven. Så nu kan jag andas igen. Känns rätt bra (Ska dock tilläggas att jag gick ut och tog en cigg efter träningen. Ja, jag är dum.)
Efter det där flåsandet blev det lite yttepyttig styrketräning som inte alls kunde mäta sig med de andra hunkarnas träningsschema. Men de ska allt få se. Om några veckor står jag som på toppen av ett berg av små ledsna wannabe-hunkar.

Nu är jag hemkommen sedan några timmar och är inte alls harmonisk som man bör vara efter ett träningspass.
Jag sitter här och oroar mig för filosofitentor och Facebook-problem. Det sistnämna är självklart det som bringar mest ångest till min annars så fridfulla tillvaro.
Det jag nu talar om är 'Event-funktionen'. Det är ju så att man på något sätt kan visa upp för alla andra att man ska gå på vissa event. Och nu är det ju självklart vårens skivor som är inne. Nu ska man visa hur många kompisar man har. Helst ska man ju samla ihop så många skivor som möjligt vilket då visar på att man är en tickande socialisations-bomb som känner alla. Men nu är det inte detta som är problemet. Utan problemet är ju som sådant: Tycker folk att man är konstig om man säger att man ska "attenda" på deras skiva fast man egentligen inte känner någon i klassen sådär jättebra? Jag menar jag ser dessa skivor som tillfällen för att festa. Då borde det ju vara okej att gå på någon ytligt bekant persons skiva? Det borde vara okej enligt mina regler. Dock vågar jag fortfarande inte erkänna att jag vill gå på skivorna i fråga. Det känns ju faktiskt lite pinsamt. Detta kommer då leda till att jag kanske bara vågar "attenda" två eller tre skivor vilket kommer framställa mig som ett antisocialt monster. Denna problematik förstör mitt liv.
Facebook-ångest, Facebook-ångest är min arvedel.

/

Kommentarer
Postat av: A

jag sager till typ alla att jag ska attenda. ah vafan. det ar ju ingen som grinar for dom man inte gar pa, men man verkar cool & socialt lite mera vard om man har manga kompisar. hehehe.
den enda skivan jag an sa lange vet att jag sakert ska pa ar eran. party

2008-03-12 @ 14:30:01
URL: http://sitdown-comedy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0