Major hangover

Idag är jag bakis. Det var inte alls vad jag hade tänkt mig. Idag skulle vara en bra dag. Men jag har iallafall städat mitt rum och sträckt ryggen efter att ha packeterat upp madrassen som jag fått från Ikea. Det var ett jäkla mission vill jag lova. Men nu har jag två madrasser, min säng är ashög och ascool. Ashög. Fan vilket fult ord. Det är en sak jag har tänkt på. Att man lägger ju väldigt ofta till prefix på adjektiv för att förstärka. Typ as-, skit-, mega-, jätte-, men då är det så att jag undrar om till exempel asbra räknas som ett ord? Eller är det bara så att det räknas som talspråk? Kan man hitta ordet superfin i Saob? You tell me.

Jaja. Det där är allt världsliga ting. Igår shottade jag vodka. Jag var mästaren av alla mästare, jag var tsaren av Ryssland (om det hade funnits någon), jag var allt. Det var förstås inte alls gott. Men nu gällde det att se så cool ut som möjligt. Och det vet ni att jag är bra på.

Nu är det såhär att jag har en väldigt fin dag framför mig. Klockan 15.15 börjar Gilmore Girls och direkt efter det är det OC. Jag är väldigt exalterad. Så nu måste jag gå och duscha så jag blir fresh inför tv-partyt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0