To pull a Homer - Succeed despite idioticy

08.44 vaknade jag idag. Det kändes konstigt men ändå ganska coolt att gå upp så tidigt.
Detta kan bero på att jag däckade väldigt tidigt fram tv:n igår. Ni vet sådär äckligt trött-däckande. Jävligt mycket dregel på kudden vill jag lova.
Vid tolvtiden försökte min pappa väcka mig eftersom han ansåg att jag skulle gå upp och borsta tänderna (och torka bort dregel från kinden). Dock är hans metod för  att väcka folk inte den bästa. Han gick in i mitt rum och sjöng (läs skrek) "I am an astronaut, I am a poleper" ('I am a poleper' är för honom "I am alone up here"). Jag blev självfallet livrädd och arg. Man kan inte väcka folk mitt i natten. Det är bara taskigt.

Idag ska jag för det första titta när Blondinbella är med på nyhetsmorgon klockan 10.15. Det kan bli intressant. Jag hoppas att de tar upp ämnet politik med henne. Hon skriver ju ändå en "politisk blogg". Hur definieras egentligen en sådan? Hon har skrivit om politik kanske fem gånger.  Jag har skrivit om det kanske tre eller fyra gånger. Har jag också en politisk blogg nu? Bör jag räknas i samma klass som Carl Bildt? Det är svårt det här med definitioner.

Efter Blondinbella ska jag bege mig till min mormor och morfar. Jag ska faktiskt gå dit för att skänka dagen lite motion. Väl där ska jag äta kakor och lösa korsord.
Ikväll ska jag äta köttfärslimpa och se på Wallander.
Åh, jag älskar söndagar.

/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0