fuck the freakin' fuck

min blogg är så tråkig och allt är så tråkigt och du är så tråkig och alla är så tråkiga. För att inte tala om hur tråkigt det är med allt annat också. Nu har jag precis gjort lite mer haj-reserach. Det var kul. Och så har jag letat igenom min brors rum efter andra harry potter-boken, men den är spårlöst försvunnen. Inte så okej kanske.
Jag är stum och förvirrad, jag vill ju dricka öli i helgen. Men nej, inga fler pinsamma fyllor för min del. Det har helt enkelt gått för långt. Eller när har man egentligen gått för långt? Mamma och pappa tyckte ju att jag hade spårat redan  för några månader sen, men jag menar jämfört med t.ex zacce eller fia så är jag ju rätt tråkig. Hela tiden är allt tråkigt, det är fan inte okej. När ska saker och ting bli lite kul igen? Det enda som är kul är hajar. Tänk om man ändå vore en haj. En stor vithaj. Eller tänk om man var som Arnold Schwarzenegger. Att gå från att vara en hjälte på anabola och skrika "I'm gonna terminate you" till att bli guvernör över OC-världen Kalifornien, han har flyt, det kan man inte förneka. Om man ändå kunde vara Arnold och äga en haj-farm. Då vore mitt liv fulländat.
För övrigt så gick mitt WoW-spelande som jag skrev om i tidigare inlägg inte så väldigt bra. Det var jävligt komplicerade grejer på den där sidan. Men försök ni, för all del: www.testawarcraft.com.

Nu har min pappa fått dåndimpen (jag har alltid väntat på ett tillfälle för att få använda detta ord)
och ropar på mig att han minsann redan har hällt upp kaffe till mig. Jaja, det vore väl jävligt schysst
gjort om det inte var för att jag sa att jag inte skulle ha något kaffe. Men nu är det för sent. Nu är det bara
att gå.
See ya don't wanna be ya


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0